Bybit Pre-Market Perpetuals ile yatırımcılara ilk hamle avantajı sağlıyor

Bybit Pre-Market Perpetuals ile yatırımcılara ilk hamle avantajı sağlıyor

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan Bybit, en son ürününü duyurdu: Bybi
Ana Sayfa Haberler 5 Ağustos 2024 27 Görüntüleme

Buca Belediyesi Çınar Anaokulları yeni döneme “merhaba” dedi

Buca Belediyesi’nin fiziksel şartlarını, kapasitesini ve eğitim sistemini güçlendirdiği Çınar Anaokulları yeni döneme “merhaba” dedi. Anaokullarında bu yıl toplam 250 öğrencinin eğitim alacağını belirten Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Uzman eğitmen kadromuz ile çocuklarımız anaokullarımızda hem öğrenecek hem eğlenecek” dedi.

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, ailelerin okul öncesi dönemdeki eğitim masraflarını hafifleten Çınar Anaokulları’nı yenilenen yüzüyle hizmete açtı. Betontaş Çınar Anaokulu’nda yapılan açılış törenine Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, mahalle muhtarları, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

MÜFREDAT YENİLENDİ

Geleceğin teminatı çocukların konforlu ve sağlıklı bir ortamda eğitim alabilmeleri için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Görkem Duman,  “Bu amaçla yenilediğimiz Çınar Anaokullarımızın yeni dönemini bugün açıyoruz. Yeni dönemde çocuklarımızın gelişen dünyaya uyum sağlayabilmesi için müfredatımızı yeniledik ve geliştirdik. Öncelikli yabancı dilin önemini iyi biliyoruz. Dünya vatandaşı bireyler yetiştirebilmemizin ön koşulu da temelin sağlam olması. Bunun için anaokullarımızda İngilizce ders saatlerini artırdık. Çocuklarımızın hem eğlenip hem de öğrenmesinin önünü açacak kulüp çalışmalarına başladık. Drama, jimnastik, robotik kodlama, neşeli bilimler, halk oyunları dersleriyle çocuklar, okulumuza severek gelecekler” diye konuştu.

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ

Başkan Görkem Duman, 3 yaş grubu için uyku sınıfları da açtıklarını dile getirerek, “Bu güzel hizmetlerimizden daha fazla çocuğumuzun yararlanabilmesi için anaokulumuza 3 yeni sınıf daha kazandırdık. Bu sayede bu yıl anaokullarımızda toplam 250 öğrenci eğitim alacak. Sosyal belediyecilik ilkelerinden de ödün vermiyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimiz anaokullarımızdan ücretsiz yararlanıyor” dedi.

 

“KREŞ CEPTE” UYGULAMASI

Ayrıca bu dönem dijital anlamda bir yenilik daha getirdiklerine dikkat çeken Başkan Görkem Duman, velilerin ‘Kreş Cepte’ uygulaması ile çocuklarının etkinlik fotoğraflarına, beslenme, uyku ve öğretmenlerin yazdığı gelişim durumlarına ulaşabileceklerini söyledi. Uzman eğitmen kadrosu ile çocukların anaokullarında hem öğreneceklerini hem eğleneceklerini ifade eden Başkan Duman, “Tadilatla yenilediğimiz, bahçe düzenlemesi yaptığımız, oyuncaklar ve eğitim setleri ile donattığımız anaokullarımızda eğitim alacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

 

3-6 YAŞ GRUBU YARARLANIYOR

 

Buca Belediyesi iştiraki BUCAMAR’a bağlı olarak faaliyet gösteren  Vali Rahmi Bey, Betontaş ve Çamlıkule Çınar Anaokulları’nda bu sene 3-6 yaş grubu 250 öğrenci eğitim alacak. Betontaş Çınar Anaokulu’nda üç olan sınıf sayısı altıya çıkartılarak öğrenci mevcudu artırıldı. Sınıf ve branş öğretmenleri ile birlikte toplamda 30 uzman eğitmenin yer aldığı okullarda,  dersler her yaş grubuna uygun eğitim setleri ile gerçekleştirilecek. “Neşeli Bilimler” dersi ile çocukların deney yaparak öğrenmesi sağlanırken 3 yaş grubu için uyku sınıfları açıldı. Bucalı minikler, okullarda İngilizce,  drama,  jimnastik ve spor, dans ve bilim gibi birçok alanda eğitim görecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri