Buse Tosun Çavuşoğlu Paris 2024’teki İlk Güreş Madalyamızı Kazandı

Buse Tosun Çavuşoğlu Paris 2024’teki İlk Güreş Madalyamızı Kazandı

Atletizmde Berke Akçam 400m engel repesaj yarışında 48.72'lik derecesiyle serisini ilk sırada bitirerek
Ana Sayfa Spor 6 Ağustos 2024 7 Görüntüleme

Başkan Abdullah Özyiğit, şampiyon sporcularla buluştu

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü’nde futbol eğitimi alan ve geçtiğimiz sezon Mersin şampiyonu olan oyuncularla bir araya geldi. Geleceğin yıldızları olacak sporcuların antrenmanlarını izleyen Başkan Özyiğit, kendilerine destek vermeye devam edeceklerini vurguladı.

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde U-11, U-13, U-15 ve U-16 kategorilerinde Mersin amatör liglerini şampiyon olarak tamamlayan oyuncuları ziyaret eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, genç sporcuların azmi ve başarısıyla gurur duyduklarını belirtti. Ziyaret sırasında sporcuların çalışmalarını yakından takip eden Başkan Özyiğit, genç yeteneklerin gelecek için umut verdiğini ifade etti. Başkan Özyiğit, Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü’nün başarısından dolayı tüm sporcuları, antrenörleri ve ailelerini tebrik ederken, yeni sezonda da kendilerine başarılar diledi.

Sporcularla yaptığı sohbet sırasında onların hedeflerini ve hayallerini dinleyen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Spor, sadece fiziksel sağlık açısından değil, aynı zamanda disiplin, takım ruhu ve sosyal becerilerin gelişimi açısından da büyük bir öneme sahiptir. Yenişehir Belediyesi olarak, gençlerimizin spora olan ilgisini desteklemek ve yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri