Didim Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Altınkum Yazarlar Festivali birbirinden değerli yazarları konuk etmeye devam ediyor

Didim Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Altınkum Yazarlar Festivali birbirinden değerli yazarları konuk etmeye devam ediyor

Bu yıl kentimizin önemli turizm noktalarından birisi olan Altınkum Yalı Caddesi’nde 20.kez kapılarını aç
Ana Sayfa Haberler 6 Ağustos 2024 14 Görüntüleme

HIlton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, QM TourIsm Awards 2023’te En İyi FETHİYE Aile Oteli Seçildi!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, Türkiye’nin en prestijli turizm ödüllerinden biri olan “QM Tourism Awards 2023″te “Türkiye’nin En İyi QM Fethiye Aile Oteli” kategorisinde ödüle layık görüldü.

GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından ilki 2006 yılında gerçekleşen, 2010 yılından itibaren büyük bir törene dönüşen QM Quality Management Tourism Awards, farkındalık yaratmayı ve turizm sektörünün mükemmeliyetçi ruhunu uyandırmada öncü olmayı kendine görev ediniyor. Bu yıl 14.’sü düzenlenen ödüllerde Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, oylamalar sonucunda büyük bir başarı elde etti.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa‘nın bu ödülü kazanması, otelin misafir memnuniyeti, hizmet kalitesi ve ailelere yönelik sunduğu üstün hizmetlerle sektördeki öncü konumunu bir kez daha kanıtladı.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, eşsiz konumu, zengin olanakları ve ailelere özel hizmetleri ile tatilseverlerin ilk tercihleri arasında yer almaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri