Buse Tosun Çavuşoğlu Paris 2024’teki İlk Güreş Madalyamızı Kazandı

Buse Tosun Çavuşoğlu Paris 2024’teki İlk Güreş Madalyamızı Kazandı

Atletizmde Berke Akçam 400m engel repesaj yarışında 48.72'lik derecesiyle serisini ilk sırada bitirerek
Ana Sayfa Kültür & Sanat 6 Ağustos 2024 49 Görüntüleme

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kocaeli Geredeliler Derneği’nin SEKA Kamp’ta düzenlediği 14. Geleneksel Pikniğe katıldı

Kocaeli Geredeliler Derneği tarafından düzenlenen pikniğe Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman Kocaeli Geredeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Çimen, dernek yöneticileri ve davetliler katıldı.

 

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kocaeli Geredeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Çimen, “Derneğimiz 1989 yılında kuruldu. Derneğimizin kurulmasından bu yana birçok etkinlik düzenledik. Bu etkinlikler birlik ve beraberlik içerisinde yapıldı. Bizlere her zaman destek veren Kartepe Belediye Başkanımız Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

BİZLER BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, “Geredeliler Derneği’nin bu sene 14.sünü düzenlediği geleneksel piknik programında kadirşinas hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasret giderdik. Pek çok güzel anıyla ayrıldığımız bu harika organizasyonda emeği geçenlere gönülden teşekkür ediyorum. Bizler büyük bir aileyiz” ifadelerini kullandı.

 

YARIŞMALAR YAPILDI

Kocaeli Geredeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği pikniğinde çocuk oyunları, ödüllü yumurta yarışı, sandalye kapma, çuval yarışı, mendil kapma gibi birçok etkinlik ve büyükler için köyler arası halat çekme yarışması düzenlendi. Ayrıca en genç ve en yaşlı katılımcılara ödüller verildi. Oyun grupları ve daha birçok sürprizin olduğu etkinlikler SEKA Kamp Piknik Alanında gerçekleşti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri