Buse Tosun Çavuşoğlu Paris 2024’teki İlk Güreş Madalyamızı Kazandı

Buse Tosun Çavuşoğlu Paris 2024’teki İlk Güreş Madalyamızı Kazandı

Atletizmde Berke Akçam 400m engel repesaj yarışında 48.72'lik derecesiyle serisini ilk sırada bitirerek
Ana Sayfa Haberler 6 Ağustos 2024 18 Görüntüleme

Edremit Belediyesi’nde hizmet içi eğitim programları sürüyor

Edremit Belediyesi, personelinin bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla düzenlediği hizmet içi eğitim programlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, özellikle “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” uzmanlar tarafından belirlenen program çerçevesinde düzenli olarak sürdürülüyor.

 

Sağlık Bakanlığı’ndan gelen uzmanların katılımıyla gerçekleştirilen eğitimlerde, belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği konusunda önemli bilgiler veriliyor. Eğitim, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürümüz Tamer Acar ile Edremit Belediyesi Personel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz Diker’in katılımıyla Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

 

Bu eğitimler, belediye personelinin iş yerinde güvenli ve sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmasına katkı sağlamayı amaçlıyor. Eğitimler etap etap devam edecek olup, tüm belediye personelinin bu programlardan yararlanması hedefleniyor.

 

Eğitim süresince “İş yerinde olası risklerin belirlenmesi ve önlenmesi”, “Acil durum planları ve müdahale yöntemleri” “İş kazalarının önlenmesi ve iş sağlığı bilincinin artırılması”, “Kişisel koruyucu donanımların kullanımı ve önemi” gibi konular ele alınarak personel bilgilendirildi.  

 

Edremit Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü yetkilileri bu eğitimlerle birlikte Edremit Belediyesi, personelinin iş sağlığı ve güvenliği konusundaki farkındalığını artırmayı ve çalışma ortamlarını daha güvenli hale getirmeyi amaçladıklarını ifade ettiler. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri