Büyükşehir Belediyesi Sporcularından Taekwondo Şampiyonaları’nda Büyük Başarı

Büyükşehir Belediyesi Sporcularından Taekwondo Şampiyonaları’nda Büyük Başarı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde düzenlenen Taekwondo İl Şampiyonası'nda, Büyükşehir Belediyesi sporcuları bü
Ana Sayfa Sağlık 7 Ağustos 2024 19 Görüntüleme

Abdi İbrahim ve CorPal’dan, dijital sağlıkta güç birliği

Türk ilaç sektörünün 22 yıldır kesintisiz lideri olan Abdi İbrahim, yapay zekâ destekli bütüncül rehabilitasyon platformu CorPal ile geniş kapsamlı bir iş birliği başlatarak hem hastaların hem de sağlık profesyonellerinin dijital sağlık çözümlerinden maksimum düzeyde faydalanmalarını hedefliyor. Bu iş birliği sayesinde, uzun dönem takip gerektiren hastaların mental ve fiziksel rehabilitasyona her zaman ve her yerden erişebilmeleri sağlanacak.

TÜRKİYE’nin iyileştiren gücü Abdi İbrahim, yapay zekâ destekli bütüncül rehabilitasyon platformu CorPal ile yaptığı iş birliğiyle, dijital sağlık alanında bir ilke imza attı. Abdi İbrahim’in ilaç sektöründe değer odaklı yaklaşımını ve teknolojideki lider konumunu pekiştiren bu iş birliğiyle, yenilikçi tedavi seçeneklerinin geliştirilmesi, sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve hekimlere yönelik, hastaların hayatlarını ve takibini iyileştirecek çözümler sunulması hedefleniyor.

Hastaların hayatlarına iyilik dokunacak

Abdi İbrahim Reçeteli Ürünler Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Figen Bilgen, CorPal ile yapılan stratejik iş birliği sayesinde, uzun dönem takip gerektiren hastaların mental ve fiziksel rehabilitasyona her zaman ve her yerden erişebilmelerinin sağlanacağını vurguladı. Onkoloji, hematoloji, pulmoner arter hipertansiyon (PAH), romatoloji, kardiyoloji ve kas-iskelet sistemi gibi önemli tıbbi alanlarda, hem hastaların hem de sağlık profesyonellerinin dijital sağlık çözümlerinden maksimum fayda almasını hedeflediklerini belirten Bilgen, “Yapay zeka destekli çözümlerle hastaların farkındalıkları artırılarak, sağlık verilerini takip etmeleri kolaylaştırılıyor, psikolojik desteğe ulaşmaları sağlanıyor ve vücut takibi teknolojisi ile doğru egzersiz yapmalarına yardımcı olunuyor. Ayrıca, sağlık profesyonellerine hastalarının sağlık verilerini uzaktan takip etme imkânı sunarak, onların da hasta ve klinik yönetimine katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi. 

Hastalara ve hastalarını takip eden sağlık profesyonellerine yapay zeka destekli çözümler sunan CorPal’ın teknolojik altyapısı ve Abdi İbrahim’in güçlü sağlık sektörü deneyimiyle, dijital sağlık alanında fark yaratacaklarına inandıklarını ifade eden Abdi İbrahim Reçeteli Ürünler Pazarlama ve Satış Grup Başkanı Figen Bilgen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sağlık sektöründe öncü olma vizyonumuz doğrultusunda amacımız; hastalarımızın ve sağlık profesyonellerimizin değer odaklı çözümlerimize kolayca ulaşarak, hayatlarını daha konforlu ve yönetilebilir hale getirmelerini sağlamak. Bu güç birliğiyle, dijital sağlık alanında gelecekte de çok başarılı projelere imza atacağımıza inanıyoruz.”

Dijital sağlık çözümlerinden maksimum fayda elde edilecek

CorPal CEO’su Göksel Çinier ise Abdi İbrahim ile dijital sağlık alanında partnerlik yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak, şöyle dedi: “Abdi İbrahim’in köklü tecrübesi ve ileri teknolojik altyapısı ile güçlerimizi birleştiriyoruz. Geliştirdiğimiz yapay zekâ destekli çözümlerle hastalarımızın sağlık verilerini takip etmelerini kolaylaştırıyor, hastalıkları hakkında farkındalıklarını artırıyor, psikolojik desteğe ulaşmalarını sağlıyor ve vücut takibi teknolojimiz ile doğru egzersiz yapmalarına yardımcı oluyoruz. Abdi İbrahim ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor ve ilk aşamada 6 farklı endikasyonda çözümlerimizi hastalara ve sağlık profesyonellerine sunacağız. Bu iş birliğiyle, klinik çalışmalarımız da eş zamanlı olarak başladı. Bu değerli iş birliği ve destekleri için tüm Abdi İbrahim çalışanlarına teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri