Büyükşehir Belediyesi Sporcularından Taekwondo Şampiyonaları’nda Büyük Başarı

Büyükşehir Belediyesi Sporcularından Taekwondo Şampiyonaları’nda Büyük Başarı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde düzenlenen Taekwondo İl Şampiyonası'nda, Büyükşehir Belediyesi sporcuları bü
Ana Sayfa Haberler 7 Ağustos 2024 30 Görüntüleme

PUBG: BATTLEGROUNDS Büyük Klan Sistemi Güncellemesi Şimdi Oyunda

KRAFTON, Inc. PUBG: BATTLEGROUNDS 31.1 Güncellemesi’nin ana sunuculara geldiğini duyurdu.

 

Klan Mücadeleleri ve Görevleri

Klanlar şimdi oyun içi ödüller kazanmanın yeni yollarını sunan haftalık Klan Mücadeleleri ve Klan Üyesi Görevlerine merhaba diyor. Bu mücadeleleri birlikte tamamlamak, Klan Tedarik Uçağı’nın sınıfını belirleyen Gösterge Puanları kazandırır. Uçak sınıfı ne kadar yüksek olursa, klan üyesi görevlerini tamamlayarak elde edilen yeni Klan Ganimet Zulalarından elde edilen ödüller de o kadar iyi olacak. Gösterge Puanları haftalık olarak hafifçe azaldığından, oyunda aktif olmak hayli önem taşıyor.

 

Klan Jetonları ve Jeton Takası

Klanlar, Haftalık Klan XP Hedeflerine ulaşarak Klan Jetonları adı verilen özel bir para birimi kazanabilecekler. Bu jetonlar, Klan Etiket Levhaları, Sandbox Modu Biletleri, Avcı Sandığı Biletleri ve daha fazlası gibi çeşitli özel öğeleri satın almak için Klan Jetonu Takası’nda kullanılabilecek. Ayrıca, Klan topluluğu bağlantıları artık Klan Yönetimi sayfasına eklenebilecek.

 

Yeni ve Güncellenmiş Eklentiler

Güncelleme, çoğu TT, SNT ve bazı Pompalı Tüfeklerle uyumlu yeni Namlu Ağız Baskısı eklentisini beraberinde getiriyor. Bu eklenti, ateş ederken kamera sarsıntısını önemli ölçüde azaltmanın yanı sıra silahın yatay ve dikey geri tepmesinde oyuncu kontrolüne destek oluyor. Ek olarak Holografik Görüş, Başparmak Tutamağı, Açılı Tutamak, Hafif Tutamak ve Ağır Dipçik (HMS, TT, M249) gibi mevcut eklentilerde çeşitliliği artırmak ve oyuncuların silah kullanım deneyimini geliştirmek amacıyla çeşitli güncellemeler yapıldı.

 

31. Dereceli Sezonu Başlıyor

31. Dereceli Sezonu’nun başlamasıyla birlikte oyuncular 30. Sezon ödüllerine kavuşacaklar. Ödüller arasında oyuncunun önceki Dereceli sezonundaki son kademesine göre değişen Amblemler, Madalyalar ve İsimlikler yer alıyor. Altın veya üstü kademeye ulaşan oyuncular bir Dereceli silah kozmetiğine sahip olacak. Dereceli silah kozmetikleri ve Madalyalar gibi kalıcı eşyaların dışında kalan ödüller sadece tek bir Dereceli sezonu boyunca kullanılabilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri