Bybit Pre-Market Perpetuals ile yatırımcılara ilk hamle avantajı sağlıyor

Bybit Pre-Market Perpetuals ile yatırımcılara ilk hamle avantajı sağlıyor

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan Bybit, en son ürününü duyurdu: Bybi
Ana Sayfa Kültür & Sanat 7 Ağustos 2024 39 Görüntüleme

Burhaniye Belediyesi tarafından bu yıl 34.’sü düzenlenecek olan Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali için çalışmalar başladı

28 Ağustos-1 Eylül tarihlerinde düzenlenecek ve 5 gün sürecek festival için turistler rotalarını Burhaniye’ye çevirmeye başladı. Ören Plaj Konserleri, Taylıeli Amfi Tiyatro Konserleri, tiyatro gösterimleri, toplu sünnet şöleni gibi birçok farklı alanda ilçe genelinde sürecek etkinlik programı için Burhaniye Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor.

Kültürün ve sanatın, yeri doldurulamaz bir ihtiyaç olduğunu belirten Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, “Burhaniye’miz bu yıl da kültür ve sanatta adını duyuracak. Medeniyetlerin doğduğu kent Burhaniye Ören’de kültür ve sanat dünyasından birbirinden değerli isimleri ağırlayacak, vatandaşlarımız için ücretsiz olarak sunacağımız 5 günlük festivalde bu yıl da yine fark yaratacağız. “Sanatsız bir toplumun hayat damarlarından biri kopmuş demektir” diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında Burhaniye Belediyesi olarak bu yıl 34.’sünü düzenleyeceğimiz Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivalimize tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri