Bybit Pre-Market Perpetuals ile yatırımcılara ilk hamle avantajı sağlıyor

Bybit Pre-Market Perpetuals ile yatırımcılara ilk hamle avantajı sağlıyor

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan Bybit, en son ürününü duyurdu: Bybi
Ana Sayfa Spor 7 Ağustos 2024 36 Görüntüleme

beIN SPORTS Ekranları Yeni Sezonda Dolup Taşıyor

Dünyanın en prestijli ligleri, nefes kesen maçları ve zengin içerikleriyle beIN SPORTS, 5 Ağustos’ta yeni yayın dönemine merhaba dedi.

Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS, klasikleşmiş ve zengin içerikli programları, ekranların en sevilen yüzleri ve heyecan dolu maçları sporseverlerle buluşturuyor. Yeni yayın dönemi 5 Ağustos’ta başlayan beIN SPORTS, 2024-2025 sezonunu 20 programla karşılıyor. beIN SPORTS, yeni sezonda tam 20 programla zengin içeriklerini sporseverlerin beğenisine sunacak. 

 

Süper Lig heyecanı yeniden başlıyor
 
Yeni sezonda izleyicilerin merakla beklediği beIN Süper Lig, beIN SPORTS ekranlarında olacak. Ali Gültiken, Emre Aşık, Tolga ZenginUğur Meleke ve beIN Süper Lig‘in yeni ismi Elvir Baljic’in uzman yorumlarıyla sporseverlerle buluşacak olan beIN Süper Lig, maç özetleri ve analizleriyle cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri beIN SPORTS 1’de yayınlanacak. Programın moderatörlüğünü cuma günleri Seyhan Şaşko, cumartesi ve pazar günleri Güntekin Onay, pazartesi günleri ise İsmail Şenol yapacak.

Maç günlerinin yanı sıra hafta boyunca Trendyol Süper Lig’in nabzı Türkiye’nin spor ekranında tutulacak. Süper Lig’de haftanın analizi; Seyhan Şaşkonun sunduğuyorumcu koltuğunda Mustafa Doğan‘ın yer aldığı “Final” programı her salı saat 22.00’de ekrana gelecek.

 

TRİO geri dönüyor
 
Kısa sürede Türk futbolunun referans programı hâline gelen “TRİO” yeni sezonda da beIN SPORTS ekranlarında olacak. Günün öne çıkan olayları ve tartışmalı pozisyonlar TRİO’da masaya yatırılacak. Hakem kararlarının Bahattin Duran, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban‘ın yorumlarıyla tartışıldığı program cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri beIN SPORTS 1’de yayınlanacak. 

 

beIN SPORTS HABER yine dopdolu
 
beIN SPORTS HABER, klasikleşen programlarıyla en güncel haberleri izleyicilerle buluşturacak. Hafta içi her gün saat 11.00’de Elif Gökalp‘in sunduğu “beIN Sabah” programıyla başlayan yayın maratonu, “Gün Ortası” ve “Spor Gecesi” programlarıyla devam ederek gün boyunca spor gündemini tüm yönleriyle sporseverlerle buluşturacak. Hafta içi her gün saat 13.00’te yayınlanan “Gün Ortası” programında sunucu Gürler Akgün ile yorumcular Tunç Kayacı ve Olcay Çakır günün haber ve değerlendirmelerini izleyicilerle paylaşacak. Hafta içi akşamları yayınlanacak olan “Spor Gecesi” programında ise Zeynep Özdemir ve Raşit Altun sporseverlere günün özetini sunacak.

Ayrıca Burak Ölmez‘in sunumu, Engin İpekoğluTunç Kayacı ve Olcay Çakır‘ın yorumlarıyla cumartesi ve pazar günleri saat 13.00’te ekranlarda olacak “Lig Merkezi“, Süper Lig maçları, Avrupa Ligi maçlarından haberler ve canlı bağlantılarla futbolseverlerle buluşacak. 

Günün son maçıyla başlayan “Skor”, ilk düdükle birlikte günün en önemli maçına odaklanıyor. Stadyumdan canlı bağlantılarla Süper Lig maçları hakkında en kapsamlı bilgileri sunan “Skor”Cihan Erduran‘ın sunumu, Serkan Akcan, Mustafa Doğan ve Engin İpekoğlu’nun yorumlarıyla cuma, cumartesi, pazar ve pazartesi günleri maç sonlarında beIN SPORTS HABER’de futbolseverlerle buluşacak.

 

Klasik beIN SPORTS programları
 Ulaş Çan 
ve Berceste Şeber tarafından hazırlanan, tenisteki tüm gelişmelerin ve yeniliklerin ekranlara taşındığı “beIN Tenis”, Pazartesi günleri saat 15.00’te beIN SPORTS HABER ekranlarında olacak. Ayrıca perşembe akşamları ekranlarda olacak “Taraftar” programında ise her hafta bir maçın heyecanı tribünlerde taraftarla birlikte yaşanacak. Skordan tekniğe, taktikten oyunculara, antrenörlerden kulüp yönetimine kadar birçok konunun ele alınacağı program, her perşembe saat 20.00’de beIN SPORTS 1’de yayınlanacak.

E-spor dünyasının farklı alanlarına bir pencere açan “Gamer” programı, Erdem Bitik ve Tugay Kosova‘nın sunumlarıyla her perşembe saat 19.00’da beIN SPORTS 1 ekranlarında olacak.

beIN SPORTS muhabirlerinin liglerle ilgili önemli konuları ele alacağı “Muhabir Masası”, her çarşamba saat 19.00’da beIN SPORTS 1 ekranlarında olacak.

Arda Vatansever‘in sunumu ve OPTA Türkiye Şefi Barış Gerçeker‘in yorumlarıyla futbolu farklı bir bakış açısıyla analiz eden “İstatistik Bankası” programı, haftanın maçlarını öncesi ve sonrasıyla istatistiki verilerle çarşamba günleri saat 20.30’da beIN SPORTS 1’de sporseverlerin beğenisine sunacak.

 

Avrupa’nın devleri ve en büyük yıldızları
 
Sadece Trendyol Süper Lig değil, Avrupa’nın en popüler liglerinin heyecanı da beIN SPORTS ekranlarında yaşanacak. Seyhan Şaşko‘nun moderatörlüğünde ve Güntekin Onay‘ın yorumlarıyla salı akşamları yayınlanacak “beIN Avrupa” programında İngiliz, Fransız ve Alman futbolunda haftanın değerlendirmesi yapılacak.

 

Basketbol heyecanı beIN SPORTS’ta
 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 
de canlı maçlarla beIN SPORTS ekranlarında olacak. Salı akşamları saat 21:00’de beIN SPORTS 5’te yayınlanacak olan “Taktik Tahtası” programını İsmail Şenol sunarken, İhsan Bayülken de yorumlarıyla katkıda bulunacak. “Taktik Tahtası” her salı akşamı izleyicileri ligden haberdar edecek.

Pazartesi akşamları saat 22.00’de beIN SPORTS 5’te yayınlanacak olan “BSL Highlights” programı, Basketbol Süper Ligi’nin tüm maçlarının özet görüntülerini basketbolseverlerle buluşturacak. Hafta sonu saat 11.00’de ekranlarda olacak “beIN BASKETBOL” programı ise Pınar İlik Üçer ve İsmail Şenol’un dönüşümlü sunumu ve her programda farklı bir yorumcu ile günün Basketbol Süper Ligi maçlarını ve maç öncesi takımlardan haberleri izleyicilerle buluşturacak.

 

Trendyol 1. Lig Heyecanı beIN SPORTS’ta
 
Trendyol 1. Lig maçlarının yanı sıra 1. Lig’e dair tüm içerik, analiz ve haberler beIN SPORTS ekranlarında olacak. Haftanın en kritik maçları, önemli röportajlar ve özel içeriklerle beIN 1. Lig programı Turgay Keskin‘in sunumu ve Tunç Kayacı‘nın yorumlarıyla salı günleri 20.30’da ekranlarda olacak.

Formula 1’in Türkiye’deki evi
 
beIN SPORTS, “Start Line” ve “Finish Line” programları ile yarış tutkunlarını yeni yayın döneminde de ekran başına kilitleyecek. “Start Line”, F1 ana yarışlarından bir saat önce beIN SPORTS ekranlarında olacak. “Finish Line” ise yarışlardan hemen sonra beIN SPORTS 4 ekranlarında başlayacak ve analizler, yorumlar ile özel röportajlarla F1 heyecanını izleyicilere sunacak. Gökhan Telkenar ve Korhan Şavran’ın sunduğu program, beIN SPORTS 4’te yayınlanacak.

 

beIN SPORTS Dijitalde de Zengin
 
beIN SPORTS, sadece televizyon kanallarında değil dijital platformlarında da zengin içeriklerini sunmaya devam ediyor. Türkiye’nin en çok takip edilen web sitelerinden biri olan beinsports.com.tr, başta Süper Lig olmak üzere tüm spor dallarında en güncel haberleri, maç özetlerini, analizleri ve özel röportajları sporseverlerle yeni sezonda da buluşturuyor. Kullanıcılarına kapsamlı istatistikler, canlı maç skorları ve detaylı fikstür bilgileri sunan site, spora dair aradıkları her şeyi tek bir platformda bir araya getiriyor. beIN SPORTS’un sosyal medya hesapları da maç öncesi ve sonrasında futbolseverlere en heyecanlı anları ve özel içerikleri sunuyor.

 

2024 – 2025 SEZONU PROGRAMLARI 

  • beIN Süper Lig                     – Güntekin Onay, İsmail Şenol, Seyhan Şaşko, Emre Aşık, Tolga Zengin, Ali Gültiken, Uğur Meleke, Elvir Baljic 
  • Trio                                        – Bülent Yıldırım, Deniz Çoban, Bahattin Duran
  • beIN 1. Lig                            – Turgay Keskin, Tunç Kayacı
  • Gamer                                   – Erdem Bitik, Tugay Kosova
  • beIN Tenis                            – Ulaş Çan, Berceste Şeber
  • beIN AVRUPA                     – Güntekin Onay, Seyhan Şaşko
  • İstatistik Bankası                – Barış Gerçeker, Arda Vatansever
  • Final                                      – Seyhan Şaşko, Mustafa Doğan
  • Lig Merkezi                          – Burak Ölmez, Tunç Kayacı, Olcay Çakır, Engin İpekoğlu
  • Gün Ortası                           – Gürler Akgün, Tunç Kayacı, Olcay Çakır
  • Spor Gecesi                         – Zeynep Özdemir, Raşit Altun
  • Skor                                       – Cihan Erduran, Serkan Akcan, Mustafa Doğan, Engin İpekoğlu
  • beIN Basketbol                   – İsmail Şenol & Pınar İlik Üçer, Dönüşümlü Yorumcu
  • Taktik Tahtası                     – İsmail Şenol, İhsan Bayülken
  • Muhabir Masası                 – Dönüşümlü
  • beIN Sabah                          – Elif Gökalp
  • BSL Özetleri                         – Dönüşümlü 
  • Start Line                             – Gökhan Telkenar, Korhan Şavran
  • Finish Line                            – Gökhan Telkenar, Korhan Şavran
  • Taraftar                                – 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Çoklu sporlara Gemlik Damgası

Çoklu sporlara Gemlik Damgası

Magazin Haberleri