Didim Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Altınkum Yazarlar Festivali birbirinden değerli yazarları konuk etmeye devam ediyor

Didim Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Altınkum Yazarlar Festivali birbirinden değerli yazarları konuk etmeye devam ediyor

Bu yıl kentimizin önemli turizm noktalarından birisi olan Altınkum Yalı Caddesi’nde 20.kez kapılarını aç
Ana Sayfa Haberler 7 Ağustos 2024 54 Görüntüleme

Bybit Pre-Market Perpetuals ile yatırımcılara ilk hamle avantajı sağlıyor

İşlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto para borsası olan Bybit, en son ürününü duyurdu: Bybit Pre-Market Perpetual. Artık kullanıcılar yaklaşan tokenlar üzerinde sürekli sözleşmelerle işlem yapabilecek ve tokenlar resmi olarak piyasaya sürülmeden önce gelecekteki değerler hakkında spekülasyon yapabilecekler.

Pre-Market Perpetuals, gelecek vaat eden yeni sözleşmelere erken erişim sunmak üzere tasarlanmıştır. Bu, kullanıcıların lansman sırasındaki fiyat oynaklığı nedeniyle potansiyel giriş maliyeti artışlarından kaçınmasına yardımcı olur.

Yatırımcılar, sözleşme resmi olarak listelenmeden önce 5 kata kadar kaldıraçla emir verebilirler. Belirtilen fiyatla eşleşmeleri halinde, emirler başarılı bir açılışın ardından açılış fiyatından gerçekleştirilir ve pozisyon, perp listelendikten sonra sorunsuz bir şekilde yeni sözleşmeye aktarılır – Bybit’in rakiplerine kıyasla benzersiz bir avantaj.

 

Bybit Satış ve Pazarlama Direktörü Joan Han, “Bybit her zaman yenilikler peşinde ve kullanıcılarımıza mevcut en iyi ticaret araçlarını sunuyor,” dedi. “Pre-Market Perpetuals yeni tokenlara erken erişim sağlayarak kullanıcılarımızın spot pozisyonlarını korumalarına ve etkili bir şekilde kâr elde etmelerine olanak tanıyor. Bu ürünün kripto ticareti alanında yeni bir standart oluşturacağına inanıyoruz.”

Pre-Market Perpetuals ile spot pozisyonları hedge etme olanağı, yatırımcılar için önemli bir avantajdır. Bir tüccar açığa satış stratejisi benimsemişse ya da Piyasa Öncesi Spot Ticaret yapıyorsa, riskleri en aza indirmek için Piyasa Öncesi Kalıcılarla korunma sağlayabilir. Bu özellik, yatırımcıların kârlarını güvence altına alabilmelerini ve yatırımlarını koruyabilmelerini sağlar.

Bybit’in Pre-Market Perpetuals’ı piyasaya sürmesi, önemli pazar payı kazanmış bir pazar liderinin bir başka yeniliğidir. Üstün kullanıcı deneyimi ve ürünleri sayesinde Bybit, spot ve türev piyasalarda ikinci en büyük kripto borsası haline gelmiştir. Pre-Market Perpetuals, erken erişim ve risk yönetimi için fırsatlar sunmakta ve Bybit’in kripto para piyasasındaki öncü konumunu güçlendirmektedir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri