LASİAD’ın Laleli’deki defilesi hayran bıraktı

LASİAD’ın Laleli’deki defilesi hayran bıraktı

Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği Laleli Fashion Shopping Fest defilesinde Avrupa’
Ana Sayfa Haberler 8 Ağustos 2024 24 Görüntüleme

Başkan Mutlu mahalleleri adım adım geziyor “Sorunlara anlık değil kalıcı çözümler üretmek için çalışıyoruz”

Farklı bölgelerde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde bürokratları, teknik ekibi ve muhtarlarla birlikte Konaklı komşularıyla bir araya gelen Başkan Mutlu, “Muhtarlarımız ve çalışma arkadaşlarımla beraber mahallelerimizde her sokağı ziyaret ediyor, sorunlara anlık değil kalıcı çözümler üretmek için çalışıyoruz. Konak’ın 111 mahallesini de adımlamayacak, tüm mahallelerimizi daha da yaşanabilir kılmak için çalışacağız” dedi.

 

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konak’ta yaşayan vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlediği mahalle gezilerinde mahalleleri adım adım gezerek Konaklılarla buluşuyor. Konak’ın 111 mahallesinin tamamını kapsayan gezilerin ilk etabında 30 mahalleyi ziyaret eden Başkan Mutlu’ya muhtarlar da eşlik ederken sorunlara anında müdahale etmek için belediye bürokratları ve teknik müdürler de hazır bulundu. Gittiği her mahallede vatandaşların heyecanla karşıladığı Başkan Mutlu, mahalle gezilerinin ilk etabında Ulubatlı, Mehmet Ali Akman, Güzelyalı, Göztepe, Çankaya, 1. ve 2. Kadriye, Duatepe, Mehtap, İsmetpaşa, Ferahlı, Saygı, Millet, Ferahlı, Kahramanlar, Mersinli, Çınarlı, Halkapınar, Güney, Zeytinlik, Etiler, Faikpaşa, Altınordu, Trakya, Cengiz Topel, Tınaztepe, Selçuk, Dayıemir, Tuzcu ve Ege mahallelerini ziyaret etti.

 

Yerinde tespit, hızlı çözüm

Her mahallenin kendine özgü taleplerini bizzat yerinde inceleyen Başkan Mutlu, teknik ekibiyle beraber mahallelerin ihtiyaçlarıyla ilgili her detayı gözden geçirdi. Özellikle Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüklerinin alanına giren talepler öncelikle değerlendirilirken, mahallelerin sosyal ihtiyaçları da dikkate alındı. Tüm talepleri bizzat kendisi alan, muhtar ve mahallelileri tek tek dinleyen Başkan Mutlu, “Muhtarlarımız ve çalışma arkadaşlarımla beraber mahallelerimizde her sokağı ziyaret ediyor, sorunlara anlık değil kalıcı çözümler üretmek için çalışıyoruz. Gezilerimiz sırasında komşularımızdan gelen talepleri hızlıca çözüme ulaştırmak için notlarımızı aldık. Konak’ımızın her mahallesini adım adım gezmeye, komşularımızı dinlemeye, tespit ettiğimiz sorunları ekiplerimizle hızlıca çözmeye devam edeceğiz. Konak’ın 111 mahallesini de adımlamayacak, tüm mahallelerimizi daha da yaşanabilir kılmak için çalışacağız” diye konuştu.

 

Vatandaş mutlu

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, ziyaret ettiği mahallelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Yapılan çalışmalar için teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri, taleplerini de birinci ağızdan dile getirme şansı buldu. Başkan Mutlu, mahalle sakinlerini tek tek dinledi ve vatandaşın taleplerinin yerine getirilmesi için bürokratlarına talimat verdi. Başkan Mutlu’nun 111 mahalleyi ziyaret edeceği mahalle gezileri önümüzdeki günlerde de hız kesmeden devam edecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri