LASİAD’ın Laleli’deki defilesi hayran bıraktı

LASİAD’ın Laleli’deki defilesi hayran bıraktı

Laleli Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği Laleli Fashion Shopping Fest defilesinde Avrupa’
Ana Sayfa Spor 8 Ağustos 2024 39 Görüntüleme

beIN SQUAD Jürisi Toplandı

Jüri üyeleri, 2024-2025 sezonunda projede yer almaya hak kazanan takımlar için bir araya geldi. Projede yer alacak takımlar beIN SPORTS tarafından 12 Ağustos Pazartesi günü duyurulacak.

 

Türk sporunun en büyük destekçisi beIN SPORTS’un amatör futbol kulüplerine destek vermek amacıyla hayata geçirdiği beIN SQUAD projesinde başvurular tamamlandı. Ülke genelinde 1300’ü aşkın takımın başvuru yaptığı projede beIN SQUAD jürisi, tüm takımları titizlikle inceledi. beIN SQUAD bünyesinde yer almaya hak kazanacak amatör futbol kulüpleri, beIN SPORTS tarafından 12 Ağustos Pazartesi günü beinsports.com.tr/beinsquad web sayfasında duyurulacak.

 

Jüri seçimini yaptı, takımlar belirlendi
Türk futboluna bir destek daha sağlamak adına beIN SPORTS’un Ayazağa’da bulunan merkezinde yapılan toplantıda, Rashed Al-Marri (Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı), Esra Özaral Altop (Digiturk Eğlence İçeriklerinden Sorumlu Grup Başkanı), Hande Sümertaş (Digiturk Kurumsal İletişim Kıdemli Direktörü), Ali Düşmez (Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı), Necla Güngör Kırağası  (Kadın A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü), Prof. Dr. İdil Karademirlidağ Suher (Bahçeşehir Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı), Barış Telli  (Eski Ampute A Milli Takım Oyuncusu), Tunç Kayacı (beIN SPORTS Yorumcusu ve Gazeteci) ve Okan Can’ın (Gazeteci) yer aldığı jüri, tüm başvuruları değerlendirdi. Katılım koşullarında yer alan kriterler göz önüne alınarak yapılan değerlendirme sonucunda, 50 takım belirlendi. 

 

beIN SPORTS’un medya gücü amatör ruhu destekleyecek
Önümüzdeki sezon beIN SQUAD bünyesinde yer almaya hak kazanacak amatör futbol kulüpleri, beIN SPORTS tarafından 12 Ağustos Pazartesi günü beinsports.com.tr/beinsquad web sayfasında duyurulacak. Projede yer alan kulüpler, 2024-2025 sezonunda beIN SPORTS göğüs sponsorluğunda mücadele ederken, Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS, kulüpleri küresel medya gücü ile de destekleyecek. Destek verilen takımlara dair en güncel haberler ve amatör ruhu destekleyen özel içerikler; beIN SPORTS ekranlarında, web sitesinde ve sosyal medya mecralarında futbolseverlerle buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri