Kemalpaşa Belediyesi Zabıt Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Kemalpaşa Belediyesi Zabıt Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Kemalpaşa Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi ve güvenilir bir ortamda alı
Ana Sayfa Kültür & Sanat 9 Ağustos 2024 64 Görüntüleme

Murat Balcı’dan bomba gibi yeni şarkı: “Nasıl Unuttum Seni” ile piyasaları altüst edecek!

Ünlü sanatçı Murat Balcı, ard arda yayınladığı birbirinden iddialı projelere bir yenisini daha ekledi. Nasıl Unuttum seni adlı sözü müziği Oğuzhan Atmaca’ya ait şarkı, 9 Ağustos itibarıyla tüm dijital platformlarda yayınlandı. Günler öncesinden sosyal medyaya düşen şarkı şimdiden dinleyicilerden büyük ilgi gördü.

Hareketli yapısıyla dikkat çeken arabik ve oryantal ezgilerle dolu bu yeni şarkı için Murat Balcı “kimse dans etmeden şarkıyı dinleyemeyecek” diyor.

İphone’la klip çekti

Parçanın klibini iphonela bizzat kendi çeken Balcı, “İzleyiciye bu kez daha samimi bir şey sunmak istedim ve iphone’la normal hayatta ,sosyal medya için yaptığımız çekimler gibi bir klip hazırladık” dedi. Türkiye’nin gözde koylarından Göcek ve Kaş’ta çekilen klipte, içlerinde ünlü oyuncu Müjde Uzman’ın da olduğu 3 kadın arkadaşı Balcı’ya eşlik etti. Tekne üzerinde çekilen samimi ve eğlenceli sahnelerle, büyüleyici doğal güzelliklerle dolu mekanlar izleyicilere tam bir görsel şölen sunuyor.

Tüm Dijital Platformlarda

“Nasıl Unuttum Seni” parçası, klibiyle aynı anda Spotify, Apple Music, YouTube Music gibi tüm dijital platformlarda, radyolarda ve ulusal yayın kanallarında dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

Yorumlar

Magazin Haberleri