Kemalpaşa Belediyesi Zabıt Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Kemalpaşa Belediyesi Zabıt Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Kemalpaşa Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi ve güvenilir bir ortamda alı
Ana Sayfa Haberler 9 Ağustos 2024 23 Görüntüleme

Mobilden Akbanklı Olanlara BES’te Katkı Payları Hediye

Mobilden Akbanklı olanlar, yeni Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) başlatarak ilk 2 ay katkı paylarının tamamını geri alabilirken, Davet Et Kazan Programı ile yakınlarını Akbanklı yaparak chip-para kazanma fırsatını yakalıyor.

 

Akbank, Akbank Mobil üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde Akbanklı olma imkanı sunmaya başlamasının üçüncü yıl dönümü kapsamında, yeni müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar ve kampanyalar sunmaya devam ediyor. Akbank’ın geniş ürün ve hizmet yelpazesinden faydalanmak isteyenler, diledikleri yerden ve istedikleri zaman, dakikalar içinde Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olarak tüm bu avantajlardan yararlanabiliyor.

Mobilden Akbanklı Olun, BES Katkı Paylarınızı Akbank’tan İade Alın

Akbank, mobil uygulaması üzerinden yeni Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) başlatan müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. 19 Temmuz – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında mobilden Akbanklı olan ve 7 Eylül’e kadar 1.000 TL ve üzeri tutarda Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) başlatanlar, yüzde 30 devlet katkısına ek olarak ilk 2 ay boyunca ödediği katkı payının tamamını Akbank’tan iade kazanıyor. Kampanya kapsamında aylık en fazla 2.000 TL, 2 ayda toplam en fazla 4.000 TL’ye kadar BES katkı payı geri alınabiliyor. 

Yakınlarını Akbanklı Olmanın Avantajlarına Davet Edenler, 15.000 TL’ye Varan chip-para Kazanma Fırsatı Yakalıyor

BES kampanyasına ek olarak, Akbanklıları ‘Davet Et Kazan Programı’ ile chip para kazanma fırsatı da bekliyor. Program kapsamında Akbanklılar, 1 – 31 Ağustos 2024 tarihlerinde kendileri için özel oluşturacakları davet kodunu yakınlarıyla paylaşarak chip-para kazanma fırsatını yakalıyor. Akbanklılar, bu davet kodunu kullanarak mobilden Akbanklı olup sonrasında kredi kartı kullanan her yakını için 1.500 TL kazanarak toplamda 15.000 TL’ye varan chip-para kazanabiliyor.

Akbank Mobil’den Akbanklı olanlar için birbirinden cazip fırsatlar ve kampanyalar devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri