Kemalpaşa Belediyesi Zabıt Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Kemalpaşa Belediyesi Zabıt Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Kemalpaşa Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi ve güvenilir bir ortamda alı
Ana Sayfa Haberler 9 Ağustos 2024 28 Görüntüleme

Ares Logistics’ten Paris’e Ofis Yatırımı

Ares Logistics, 2024 yılında Fransa’daki yatırımlarına hız verdi. Şirketin Kurucu Ortağı Engin Kırcı, Paris’te yeni ofis açtıklarına dikkati çekerek, Türkiye için önemli bir dış ticaret ortağı olan Fransa’daki yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

Ticaret Bakanlığı verilerine göre Fransa, geçen yıl yaklaşık 22 milyar dolar ile Türkiye’nin en çok dış ticaret hacmine ulaştığı ülkelerden biri oldu. İki ülke arasındaki ticaret hacmi, bu yılın ocak-temmuz döneminde ise 13,3 milyar dolara çıktı. 

Türkiye’nin en büyük filosuna sahip lojistik şirketleri arasında yer alan Ares Logistics, Avrupa’daki gücünü Fransa yatırımlarıyla daha da pekiştiriyor. Küresel büyüme stratejisi kapsamında İspanya ve Romanya’da stratejik yapılanmaya giden Ares Logistics, Fransa’da gerçekleştirdiği yeni ofis yatırımıyla yakaladığı bu ivmeyi sürdürüyor.  

Ares Logistics Kurucu Ortağı Engin Kırcı, Fransa’daki operasyonlarını genişletmek amacıyla Paris’te yeni ofis açtıklarını belirtti. Bu ofisle daha fazla müşteriye ulaşmayı hedeflediklerini ifade eden Kırcı, “Halihazırda Paris’te bulunan depomuzun yanı sıra, bu ülkedeki araç yapılanmamızı güçlendireceğiz. Fransa plakalı özmal araçlarımızı da hizmete almayı planlıyoruz. Bu sayede ihracatçı ve ithalatçılarımıza daha verimli çözümler sunabileceğiz.” dedi. 

 

“Fransa’daki varlığımız bizim için çok önemli”

Kırcı, Fransa’nın Türkiye için çok önemli bir ticaret ortağı olduğunu hatırlatarak, “Fransa, uzun yıllardır Türkiye’nin en fazla ticaret yaptığı ülkelerden biri. Hem transit taşımalarımızda hem de Avrupa içi taşımalarımızda önemli bir merkez olması sebebiyle bu ülkedeki varlığımıza büyük önem veriyoruz.” diye konuştu. 

 

Ro-Ro ile Sete’ye ulaşıyor

Türkiye-Fransa hattında ağırlıklı olarak Ro-Ro ile taşımacılık yaptıklarını dile getiren Kırcı, “Ro-Ro taşımalarımızın ilk varış noktası, Fransa’nın Sete limanı oluyor. Buradan İspanya, Portekiz ve diğer Avrupa ülkeleri ile Fas’a ulaşıyoruz. Farklı tipteki ekipmanlarımızla birçok sektörden yükü güvenle taşıyabiliyoruz. Ekipman havuzumuzda Tenteli Römork (crainable), Kapalı Kasa Askılı Dorse, Frigo (Isı Kontrollü Dorse) ve Swap Body gibi seçeneklerimiz bulunuyor.”  değerlendirmesinde bulundu.

Kırcı, bu yıl Fransa ile birlikte farklı Avrupa ülkelerindeki yapılanmalarını genişleteceklerini ve yatırımlarını artıracaklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri