Kemalpaşa Belediyesi Zabıt Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Kemalpaşa Belediyesi Zabıt Ekiplerinden Pazaryeri ve Fırın Denetimi

Kemalpaşa Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli gıdaya ulaşabilmesi ve güvenilir bir ortamda alı
Ana Sayfa Kültür & Sanat 9 Ağustos 2024 51 Görüntüleme

6. Edremit Kitap Fuarı 19-25 Ağustos’ta..

Edremit Kitap Fuarı’nın Altıncısı bu yıl 19-25 Ağustos tarihleri arasında Edremit Altınkum Fuar Alanı’nda yapılacak. Geçmiş yıllardan farklı olarak bu yıl Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğinde yapılacak ve 7 gün sürecek olan Edremit Kitap Fuarı’na yazar, şair, gazeteci, akademisyen, yerel yönetici yaklaşık 300 kişinin ve 60 yayınevinin katılması planlanıyor.

AKIN: KÜLTÜRÜMÜZE, TARİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

6. Edremit Kitap Fuarı ile ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, “Göreve geldiğimiz de Balıkesir’in bir fuarlar ve festivaller kenti olmasını hedeflediğimizi açıklamıştık. Bu nedenle Türkiye’nin önemli kitap fuarları arasında yer alan Edremit Kitap Fuarı’na özel önem veriyoruz. Tarımda, turizmde öncü olan Balıkesir, kültürde de öncü olacak bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu fuar, yalnızca kitaba sahip çıkma anlamına gelmeyecek aynı zamanda Kaz Dağları’na, doğamıza, tarihimize ve turizmimize sahip çıkmak anlamına da gelecek” dedi.

ERTAŞ: AYDINLANMA IŞIĞI EDREMİT’TEN YAYILIYOR

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş ise yaptığı açıklamada “2017’de ilk fuarı yaptığımız dönemde aydınlanma ışığının Edremit’ten bütün ülkemize yayılmasını hedeflemiştik. Yeniden göreve geldiğimiz bu yıl bu hedefimizi daha da güçlü kılmak için kolları sıvadık. Bir kez daha ölmez ağaç olan zeytinin gölgesinde kitabı yaşatırken, barışı ve yan yana yaşama kültürünü de büyüteceğiz” dedi.

FUAR 19 AĞUSTOS’TA KAPILARINI AÇIYOR

19 Ağustos Pazartesi günü saat 19:00’da Edremit Altınkum Fuar Alanı’nda açılış töreni ile başlayacak olan fuar, 7 gün sürecek ve 25 Ağustos Pazar akşamı sona erecek. Edremit Kitap Fuarı’nın programı önümüzdeki günlerde kitapseverlerle paylaşılacak.

Geniş bilgi için:  (0266) 444 85 10 (Dahili: 1402)

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri