Avcılar’da vatandaşların istek ve taleplerine anında ve hızlı çözüm için başlatılan Anlat Komşum buluşmaları devam ediyor

Avcılar’da vatandaşların istek ve taleplerine anında ve hızlı çözüm için başlatılan Anlat Komşum buluşmaları devam ediyor

BAŞKAN ÇAYKARA VATANDAŞLARI TEK TEK DİNLİYOR Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Anlat Komşum buluş
Ana Sayfa Kültür & Sanat 10 Ağustos 2024 42 Görüntüleme

Büyükşehir’in Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali düzenliyor.  19 ülkeden festivale katılan dansçılar farklı performanslarıyla Antalyalılara muhteşem bir görsel şölen sunuyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Final Jam işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Gençlik ve Dans Festivali muhteşem gösterilerle başladı. Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’nda başlayan ve üç gün sürecek festivalde, çeşitli kategorileriyle 19 ülkeden dans grupları, Antalyalıları dans ile buluşturuyor. Türkiye, Ukrayna, Rusya, Fas, Venezüella, Almanya, Belarus, Afrika, Moğolistan, Özbekistan, Fransa, Portekiz, İngiltere, İtalya, Brezilya, Arjantin, Kolombiya, Bulgaristan ve Çin olmak üzere 19 ülkeden dünya şampiyonları ve dereceli dansçılar festivalde en güzel danslarını sergiliyor.

DANS DOLU GECE

Festivalin ilk gününde düzenlenen Workshop’un ardından, DJ Volkan Akkaya’nın müziğiyle K-Pop Battle kategorisi ve final gösterileri izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Müziğin ritmine kendini kaptıran vatandaşlar, dansçıları alkış yağmuruna tutarak büyük beğeni topladı. 11 Ağustos’ta sona erecek festivale yoğun ilgi gösteren Antalyalılar dansçıları alkış yağmuruna tuttu. Dans guruplarının enerji dolu performansları izleyenlere unutulmaz bir Akdeniz akşamı yaşatıyor. Dünya şampiyonları, Fransa’dan Bboy, Rusya’dan Alkolil, Portekiz’den Bruce, Türkiye’den Jester ve Özbekistan’dan Utya’da üç gün boyunca dans festivalinde Antalyalılarla buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri