Avcılar’da vatandaşların istek ve taleplerine anında ve hızlı çözüm için başlatılan Anlat Komşum buluşmaları devam ediyor

Avcılar’da vatandaşların istek ve taleplerine anında ve hızlı çözüm için başlatılan Anlat Komşum buluşmaları devam ediyor

BAŞKAN ÇAYKARA VATANDAŞLARI TEK TEK DİNLİYOR Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Anlat Komşum buluş
Ana Sayfa Sağlık 10 Ağustos 2024 44 Görüntüleme

Bakırköy Belediyesi Evde Sağlık Hizmetleri Devam Ediyor

Bakırköy Belediyesi’nin hastanelere gitmeye sağlık durumu elverişli olmayan hastalar için sunduğu ‘Evde Sağlık’ hizmetleri devam ediyor. Ücretsiz yapılan çalışmalar kapsamında hastalara, enjeksiyon, serum, kan alma ve pansuman hizmeti sunuluyor.

 

Bakırköy Belediyesi, ‘Evde Sağlık’ hizmetleri ile yaş almış, kanser hastası ve yatağa bağlı vatandaşlara destek oluyor. Destek talebini ileten vatandaşlara sağlık teknikerleri aracılığıyla enjeksiyon, serum, kan alma ve pansuman hizmeti sunuluyor. Evlere yapılan ziyaretler kapsamında ayrıca sağlık konusunda vatandaşlara bilgiler veriliyor. Bakırköy Belediyesi’nin ‘Evde Sağlık’ hizmetlerinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, 0212 414 96 49 numaralı telefonu arayarak Sağlık İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunup, program dâhilinde hizmet alabiliyor.

Bu e-posta mesajı kişiye özel olup, gizli bilgiler içeriyor olabilir. Eğer bu e-posta mesajı size yanlışlıkla ulaşmışsa, içeriğini hiçbir şekilde kullanmayınız ve e-postayı siliniz. Bakırköy Belediye Başkanlığı bu e-posta mesajının içeriği ile ilgili olarak hiçbir hukuksal sorumluluğu kabul etmez. Gerektiğinde tüm mesaj gönderimleri Bakırköy Belediye Başkanlığı tarafından denetlenebilir.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Geniz eti ne zaman alınmalı

Geniz eti ne zaman alınmalı

Magazin Haberleri