Anne olmaya herzaman hazırım..

Anne olmaya herzaman hazırım..

Sevilen şarkıcı Melek Mosso, önceki akşam Kıbrıs Lord’s Palace Otel’de sahne aldı. Mavi renkli bir sahn
Ana Sayfa Haberler 11 Ağustos 2024 25 Görüntüleme

Burhaniye Belediyesi’nden ‘Hoş Geldin Bebek’ Ziyareti

Burhaniye Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında, 16 Temmuz 2024 tarihinde dünyaya gelen Onat ailesinin ilk bebekleri Zeynep Asya Onat, Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Barış Hakan ve sağlık işleri ekipleri tarafından ziyaret edildi.

 

Ziyaret sırasında Zeynep Asya bebeğe ve ailesine, sağlıklı bir yaşam dilekleri iletilirken, Burhaniye Belediyesi tarafından Zeynep Asya bebeğe sağlık kiti, bebek bakım ürünleri ve bebek bezi gibi ihtiyaçları karşılayan bir paket hediye edildi.

 

Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı uzman hemşire ve ebelerden oluşan ekip, yeni doğum yapmış anneleri ve bebekleri ziyaret ederek çeşitli eğitimler veriyor. Ziyarette, anne ve bebeğin evdeki ilk kontrolleri yapılarak, anneye beslenme ve emzirme, göbek bakımı, sarılık muayenesi ve eğitimi, anne ve bebeğin kişisel bakımı ve temizliği ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca, anne sütü arttırıcı beslenme, bebek banyosu ve bebek masajı konularında uygulamalı eğitimler de gerçekleştirildi.

 

Onat çifti, Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin düzenli olarak kontrol ve eğitim uygulamaları için ziyaret gerçekleştirilmesinden memnun olduklarını ifade ederken, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’e teşekkürlerini ilettiler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri