Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Caddesi ve Keçeciler Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Caddesi ve Keçeciler Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu

Belediye Başkanı Rasim Arı, yeni haftanın ilk gününe esnaf ziyaretleri ile başladı. Eşi Melek Arı ile bi
Ana Sayfa Haberler 12 Ağustos 2024 26 Görüntüleme

Başkan Arı’dan Eleştiri Meclisi’ne Davet

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, 16 Ağustos 2024 Cuma akşamı düzenleyecekleri ‘Eleştiri Meclisi’ programına şehirdeki tüm siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile mahalle muhtarları ve vatandaşları davet etti.

Belediye Başkanı Rasim Arı, 16 Ağustos Cuma akşamı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek ‘Eleştiri Meclisi’ programında vatandaşların eleştiri ve önerilerini dinleyecek. “Ortak akıl ve istişare anlayışıyla hemşehrilerimizle buluşmaya, öneri ve eleştirilerini dinleyerek çözüm odaklı hizmetler üretmeye çalışıyoruz” diyen Başkan Arı, saat 19.00’da başlayacak olan programa tüm hemşehrilerini davet etti.

Arı, “Bütün siyasi partilerimizin temsilcileri, 22 mahallemizin muhtarları, ‘şehrimiz adına sözümüz var’ diyen STK temsilcileri, değerli hemşehrilerim; siz bizim görmeyen gözümüz, duymayan kulağımızsınız. Hata ve eksiklerimizin sıkıntısını yaşayanlarımızsınız. Lütfen şehrimiz ve belediyemizle alakalı eksiklikleri beraber istişare edelim. Şehrimizin derdi ile dertlenen tüm hemşehrilerimi bekliyorum.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri