Oğuzhan Kahraman’dan iddialı tekli “Gönlüm Onun Olur”

Oğuzhan Kahraman’dan iddialı tekli “Gönlüm Onun Olur”

Daha çocuk yaşlarından itibaren müzikle iç içe yaşamaya başlayan Oğuzhan Kahraman “Gönlüm Onun Olur” adlı
Ana Sayfa Kültür & Sanat 12 Ağustos 2024 44 Görüntüleme

Baba Beni Güldürsene filminde kahkaha, aksiyon ve sevgi bir arada

Kızının “komik ve eğlenceli bir babam olsun isterdim” dileğini öğrenip “sıkıcı biri olmak” gerçeğiyle yüzleşen bir babanın “eğlenceli olma çabasının” sakarlık, aksiyon ve macera dolu hikayesinin anlatıldığı “Baba Beni Güldürsene” filmi zengin oyuncu kadrosuyla motor dedi.

Yapımcılığını Wovie, Retropro ve DMC ‘nin yaptığı, yönetmen koltuğunda Emrah Aguş’un oturduğu, senaryosunu ise Dinar Kahveci’nin kaleme aldığı ‘Baba Beni Güldürsene’ filmi uzun bir ön hazırlık sürecinden sonra İstanbul’da sete çıktı.

 

Yılın en komik aile macerası

Baba Beni Güldürsene filminde, birbirlerini çok seven baba ve kızın eğlenceli maceraları anlatılıyor. Baba ve kızın çıktığı macera; Gizem Avcıları’nın da katılmasıyla tam bir kahkaha ve aksiyon bombardımanına dönüşüyor. İstanbul’un farklı semtlerinde yapılan çekimler için, ön hazırlık sürecinde titiz bir çalışma sergileyen ekip, kostümünden mekâna, sanattan tekniğe kadar birçok detay üzerinde çalıştı.

Başrollerinde Gibi dizisinin Ersoy’u olarak da bilinen başarılı oyuncu Ahmet Kürşat Öcalan ve Altın Kelebek ödüllü Aylin Akpınar’ın yer aldığı filmde; Ali Semi Sefil, Arven Beren, Kaan Alp Dayı, Ela Şafak gibi çocuk yıldızların yanı sıra Merve Sevi, Levent Özdilek, Ceyhun Fersoy, Tolga Canbeyli ve Tevhide Dadı gibi bir çok başarılı oyuncu yer alıyor.

 

Çocuklar için sette oyuncu koçu hazır bulunuyor

Uzun bir ön hazırlık döneminin ardında sete çıkan yapım ekibi, çocuk oyuncular için oyuncu koçu ile çalıştı. Set süresinde çocuk oyunculara oyuncu koçları, uzmanlar ve aileleri destek oluyor. 

 

Filmin Konusu

 Sıkıcı hayatını sakarlıklarıyla zorlaştıran Murat ve üstün potansiyelli kızı Ayşenaz, birbirlerini ne kadar çok sevseler de birlikte eğlenmekte zorlanırlar. Zaten okulda sosyal sorunlar yaşayan ve “yaramaz” denilerek ötekileştirilen Ayşenaz, yaşıtlarıyla anlaşmakta zorlanırken babasıyla keyifli vakit geçiremez. Kızının kendisini sıkıcı bulduğunu öğrenen Murat, eğlenceli ve komik biri olmaya çalışırken bocalar. İkilinin yaşadığı zorlu ve tehlikeli bir macera, birbirlerini daha iyi tanımalarına aracılık edecektir. Bu maceraya eşlik eden Gizem Avcıları adlı çocuk ekibi, Ayşenaz’a arkadaşlığın ve farklılıkların keyifli taraflarını gösterecektir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri