Oğuzhan Kahraman’dan iddialı tekli “Gönlüm Onun Olur”

Oğuzhan Kahraman’dan iddialı tekli “Gönlüm Onun Olur”

Daha çocuk yaşlarından itibaren müzikle iç içe yaşamaya başlayan Oğuzhan Kahraman “Gönlüm Onun Olur” adlı
Ana Sayfa Haberler 12 Ağustos 2024 21 Görüntüleme

Başkan Topaloğlu’na Cimcim’den nezaket ziyareti

Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi Orkestra Şefi Furkan Üstündağ’dan keman ve trompet eğitimi alan Seldanur Cimcim, Antalya Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavını 15’inci olarak kazanmış ve lisede öğrenim görmeye hak kazanmıştı. 

 

Seldanur Cimcim, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyareti sırasında Cimcim’e, anne ve babası Sakine ve Barış Cimcim ile Kemer Belediyesi ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi Orkestra Şefi Furkan Üstündağ eşlik etti.

 

Seldanur Cimcim, “Bu imkanı bize sunan Başkanımıza ve Furkan hocama çok teşekkür ederim. Başkanımız sayesinde ATSO Eğitim ve Sanat Merkezi açıldı. Furkan hocam ve Başkanımız sayesinde Antalya Güzel Sanatlar Lisesini kazandım her ikisine de teşekkür ederim iyi ki varlar. Furkan hocamızı çok seviyorum ve Necati Başkanımıza da teşekkür ediyorum.” Dedi. 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise, “Seldanur kızımıza başarılarının devamını diliyorum. İlerde çok başarılı bir sanatçı olarak da bizleri gururlandırmaya devam edeceğine inanıyorum. Eğitime olan katkımız artarak devam edecek.” dedi. 

 

Başkan Topaloğlu, ziyaret sonrası Cimcim ailesi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri