ATİYE coşkusu Şile festivaline sığmadı | seyirci rekoru kırdı

ATİYE coşkusu Şile festivaline sığmadı | seyirci rekoru kırdı

Türk pop müziğinin güçlü ve renkli isimlerinden Atiye, bu yıl 35. Kez düzenlenen Uluslararası Şile Bezi
Ana Sayfa Haberler 13 Ağustos 2024 21 Görüntüleme

EA SPORTS FC 25’in Kahraman Kadrosu Açıklandı

EA SPORTS, EA SPORTS FC 25’te Football Ultimate Team kulübünüzle birlikte gelişecek olan 13 yeni Kahramanı tanıttı. Kendi kariyerlerinde olduğu gibi oyunda da kariyerlerini ileriye taşıyacak olan kahramanlar ile oyuncular ünlü isimlerle futbol heyecanını tecrübe etme imkanı yakalaycaklar.
Ve bu defa, ilk kez EA SPORTS FC 25 Ultimate Edition’ı 20 Ağustos’a kadar ön sipariş veren tüm oyuncular, erken erişim lansmanından itibaren bir günlük ‘Origin Hero’ öğesine sahip olacak ve bu öğe 28 Kasım’da otomatik olarak ‘Prime Hero’ öğesine yükseltilecek.

 

Bu önemli duyuruyu kutlamak için, Eden Hazard, Tim Howard, Laura Georges ve Maicon’un Origin’den Prime Hero’ya dönüşümlerini gösteren çizgi roman tarzı bir EA SPORTS FC Heroes fragmanı yayınlandı. Her biri, ‘Dünya’nın Oyunu’na getirdikleri benzersiz yeteneklerini sergileyerek normal oyunculardan, süper kahramanlara dönüşüyorlar.

 

Tim Howard heyecanını, “Dünya çapında sevilen bu muhteşem oyunda pek çok kahraman var ve bu yıl FC Kahramanlarından biri olmam benim için çok özel bir deneyim.” sözleriyle belirtiyor. “FC 25’te kalede oynayacağım için heyecanlıyım.”

 

Maskelerini, pelerinlerini ve kostümlerini tam bir süper kahraman edasıyla giyen EA SPORTS FC 25 Ultimate Team Heroes’un bu yılki kadrosunda 13 yeni üye yer alacak:

Blaise Matuidi
Celia Šašić
Eden Hazard
Fara Williams
Guti
Jaap Stam
Jamie Carragher
Laura Georges
Maicon
Marek Hamšík
Mohammed Noor
Tim Howard
Zé Roberto

EA SPORTS FC Franchise Pazarlama Direktörü Charlie Villiers, “İyi zamanlanmış bir mücadele, yürek hoplatan bir koşu, bir son dakika zaferi… Taraftarlar arasındaki kahraman statüsü her futbolcu için bir onur nişanıdır.” dedi. “Bu yılın inanılmaz Kahramanları bu Eylül’de Ultimate Team’de lanse edilirken, onların kulübe olan bağlılıklarını gösteren anları yakalamak ve bu oyuncuların kahraman statüsünü sağlamlaştırma yolculuklarını kutlamak istedik.”

EA SPORTS FC 25 Ultimate Edition’ı 20 Ağustos’tan önce ön sipariş veren taraftarlar ayrıca Greats of the Game kampanyasından FC 24 Ultimate Team’de takas edilemeyen bir Kahraman veya ICON Oyuncu Öğesi kazanacak.

EA SPORTS FC Mobile oyuncuları için, yukarıda belirtilen 10 erkek futbolcunun Origin formunda yer aldığı Kahramanlar bu yılın ilerleyen günlerinde oyuna eklenecek. Anywhere For the Club’ı oynamak için App Store ve Google Play Store’dan EA SPORTS FC Mobile’ı indirebilirsiniz.

EA SPORTS FC 25, 20 Eylül 2024’ten itibaren Ultimate Edition aracılığıyla erken erişimle ve sonrasında 27 Eylül 2024’te oynanabilecek. EA Play üyeleri, 20 Eylül’den itibaren EA SPORTS FC 25 için 10 saatlik erken erişim denemesine sahip olacak. Üyeler ayrıca aylık Football Ultimate Team Draft Token’ları ve sezonluk Kulüp Ödülleri gibi yinelenen ödüller kazanabilir, FC Puanlarında %10 tasarruf edebilir ve daha fazlasına ulaşabilirler. EA Play hakkında daha fazla bilgi için lütfen ea adresini ziyaret edin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri