Egeli akademisyenden online sınavların güvenliğini artıracak yapak zekâ projesi

Egeli akademisyenden online sınavların güvenliğini artıracak yapak zekâ projesi

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Koordinatörü ve Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. O
Ana Sayfa Kültür & Sanat 14 Ağustos 2024 43 Görüntüleme

Prime Video, Arda Turan: Yüzleşme’nin galasını gerçekleştirdi

Prime Video, ilk Türk Orijinal belgeseli Arda Turan: Yüzleşme‘nin galasını 13 Ağustos Salı günü gerçekleştirdi. 16 Ağustos’ta Prime Video’da yayınlanacak bu etkileyici belgesel, Türk futbolunun en ikonik ve başarılı isimlerinden biri olan Arda Turan’ın yaşamını, kariyerini ve kişisel yüzleşmelerini derinlemesine ele alıyor.

 

Arda Turan: Yüzleşme‘nin galası, spor ve sanat dünyasından Fatih Terim, Mete Gazoz, Hasan Can Kaya, Oğulcan Engin, Kaan Sekban, Caner Erdeniz, Selin İmer Ceceli, Mustafa Ceceli, Arda Türkmen, Tamer Yılmaz, Ebru Şam, Tarık Biberoviç, Mert Vidinli gibi önde gelen isimleri bir araya getirdi. Gala, Prime Video Türkiye Ülke Müdürü Alptuğ Çopuroğlu’nun konuşmasıyla başladı. Çopuroğlu, Lewandowski ve Federer gibi dünya çapında tanınmış sporcuların yapımlarını da içeren geniş Prime Video kataloğuna, Arda Turan’ın orijinal belgeselini eklemekten gurur duyduğunu ifade etti. Arda Turan’a hitaben “Başarılarını, hatalarını, Arda Turan’ı Arda Turan yapan kişileri ve anları, kahkahalarını, göz yaşlarını, tüm duygularını bizlerle samimiyetle paylaştığın için çok teşekkür ediyoruz. Prime Video olarak Arda Turan efsanesini böyle güzel bir eserle kayıt altına aldığımız için onur duyuyoruz,” diye belirtti. 

 

Belgeseli sevdikleriyle birlikte izleme fırsatı bulan Arda Turan, heyecanını şu sözlerle paylaştı: “Yüzleşme çok güzel ama bir o kadar da zor bir kelime… Hele insanın kendisiyle yüzleşmesi gerekiyorsa daha da zor… Biz geçtiğimiz 8 ay boyunca; futbola aşık bir çocuğun başarı hikayesini, umutlarını, mutluluklarını, inişlerini, çıkışlarını, pişmanlıklarını anlatmaya çalıştık. Ben acısıyla, tatlısıyla bu hikayemle gurur duyuyorum… Bu projeye inandığı için Prime Video, Insignia ve Possible ailesine ve bu özel gecede bizimle olan herkese çok teşekkür ediyorum.”

 

Insignia Production ve Doruk Acar tarafından üretilen, konsepti Okan Can Yantır‘a ait olan ve yaratıcı yönetmenliğini Umut Aral‘ın üstlendiği Arda Turan: Yüzleşme, 16 Ağustos’ta dünya genelinde yalnızca Prime Video üyeleri için yayınlanacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri