Uzayda bayrağımızı dalgalandırıcam……

Uzayda bayrağımızı dalgalandırıcam……

Dünyaca ünlü DJ ve prodüktör Burak Yeter, önceki akşam Yenikapı İstanbul Festivalinde sahne aldı, binle
Ana Sayfa Haberler 14 Ağustos 2024 23 Görüntüleme

Karaman Belediyesi, şehrin ihtiyaçları doğrultusunda; asfalt, yürüyüş yolu ve park düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Kentin muhtelif bölgelerinde eş zamanlı yürütülen çalışmalar kapsamında; Gevher Hatun Mahallesi’nde asfalt, 2. İstasyon Caddesi’nde yürüyüş yolunda yenileme, İbrahim Öktem Bulvarı’nda yürüyüş yolu ve peyzaj düzenlemesi, Valide Sultan Mahallesi İnsan Hakları Parkı ve Cedit Mahallesi Işın Çelebi Parkı’nda yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kısa süre önce yeni sanayi sitesinde asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, Gevher Hatun Mahallesi’ne geçerek diş hastanesinden salı pazarına kadar uzanan sokakları sıcak asfalt ile kapladı. 2. İstasyon Caddesi’nde de eskiyen ve yıpranan kaldırım taşları sökülerek yerine daha kullanışlı yürüyüş yolu yapılıyor. İbrahim Öktem Bulvarı’nda üniversite girişi ile öğrenci yurdu arasındaki alanda yürüyüş yolu ve peyzaj düzenlemesi ile birlikte öğrencilerin okul giriş ve çıkışlarında dinlenebilecekleri dekoratif kamelyalar, çeşitli türde oyun ve spor aletleri, fitness grubu gibi farklı türde argümanlar ile aydınlatma lambaları yerleştiriliyor.

Diğer taraftan şehirdeki tüm mevcut parkları elden geçirerek yeniden revize eden belediye ekipleri, İnsan Hakları ve Işın Çelebi parkında yürüttüğü çalışmalarda; yürüyüş yolları parke döşeme ile kaplanıyor, oyun ve spor grupları ile kent mobilyaları yenileri ile değiştirilerek parklar daha modern hale getiriliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri