Özkan Yıldırım STAR TV’de ‘Zahide Yetiş’le Yeniden Başlasak’  Programında

Özkan Yıldırım STAR TV’de ‘Zahide Yetiş’le Yeniden Başlasak’  Programında

Uzun yıllardır izlenme rekorları kıran pek çok televizyon programında görevler yapan ve imzasını attığı
Ana Sayfa Haberler 15 Ağustos 2024 47 Görüntüleme

Uzayda bayrağımızı dalgalandırıcam……

Dünyaca ünlü DJ ve prodüktör Burak Yeter, önceki akşam Yenikapı İstanbul Festivalinde sahne aldı, binlerce müzikseverin katılımıyla büyük bir coşku içerisinde, unutulmaz bir konsere imza attı.

Konserine son dönemlerin popüler parçaları ile başlayan Yeter, ardından kendi hitlerine yer vererek hayranlarına müzik dolu bir gece yaşattı. “Tuesday” ve “My Life Is Going On” gibi dünya çapında ses getiren şarkılarını seslendiren DJ, performansının her anında dinleyicileriyle etkileşim halindeydi. Renkli ışık gösterileri ve sahne efektleriyle, izleyenlere görsel bir şölen sundu, muhteşem performansı ve sahne hakimiyeti ile herkesi kendisine hayran bırakarak, bir kez daha dünya çapındaki başarısını gözler önüne serdi.

Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yeter ” Çok heyecanlıyım, bu sene üçte üç yaptık İstanbul Festivalindeyiz, bugün harika bir show bizi bekliyor, Şimdiye dek yapmadığım bir sahne şovu yapacağım, Türk müziklerindeki filmlerin repliklerini düzenledim, Büyük Ustalar, rahmetli Barış Manço, Cüneyt Arkın’ı anacağız, Sevgili Şener’i de sahne şovuma kattım. Tuesday şarkısı ile çok büyük bir streame ulaştık, şu anda bayrak bizde, o bayrağın sorumluluğunda hareket etmeye devam ediyoruz. Yakında Uzay projem var onu gerçekleştiricem, belkide Uzay öncesi son konuşmamız olabilir. İstanbulda yaklaşık 2 ay sonra 55 bin fitte müzik yaparak belkide Dünyada uzayda ilk müzik yapan olarak tarihe geçicez. Uzay Projesi yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalışıyoruz, Kovit başladığında çalışmaya başladık bir Kapsül yaptık, İspanya Barcelona da 55 bin fite çıkıp 2 saat müzik yapmak istiyoruz, her şey hazır şimdiye dek 4 tane test uçuşu gerçekleştirdik 2 ay içinde bu hayalimi de gerçekleştirip, Türk Bayrağımızı orada dalgalandırıcam, Uzaya ben ve kaptan 2 kişi çıkıcaz, Kaptan çok tecrübeli bir pilot kendisi Nasa dan hatta geçen ay test uçuşunda yanındaydım 25 bin fite kadar çıktık çok heyecan verici birşey şimdiden çok sabırsızım, bunu gerçekleştirmek için çok ses getirecek bir proje ” diyerek hayranlarını daha fazla bekletmemek adına hemen sahneye çıktı.

Etiketler:

Yorumlar

Magazin Haberleri