Cem Belevi’den çarpıcı sosyal medya açıklaması

Cem Belevi’den çarpıcı sosyal medya açıklaması

İnstagramı kapatarak bize sosyal medya detoksu imkanı veren, çağın hastalığı fomo’dan bizi uzak tutan,
Ana Sayfa Haberler 16 Ağustos 2024 41 Görüntüleme

Metehan Cemil Varol: ‘’Tam Bir Aktör Olmak  İstiyorum. Bunun İçinde Oynayamam Diyeceğim Rol Yok’’

Katıldığı 36. Best Model Yarışması’nda erkeklerde rakiplerini geride bırakarak Best Model Of Turkey 2023 birincisi olan ve büyük bir başarıya imza atan Metehan Cemil Varol, kariyerinde yükselmeye ve adını geniş kitlelere duyurmaya devam ediyor.

Yarışmanın hemen ardından oyunculuk teklifleri alan ve kameralara merhaba diyen Varol, başarılı oyunculuğuyla da tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Metehan Cemil Varol Haber Caddesi.com sitesinden Alper Ergez’in sorularını yanıtladı.

İşte Röportajdan Öne Çıkanlar;

Bildiğiniz gibi Best Model Türkiye bugüne kadar oyunculuk sektörüne birçok isim kazandırdı.Peki sizin örnek aldığınız isimler var mı. Oyunculuk yaptığınızıda biliyoruz. Bundan sonraki süreçte modellik ve oyunculuğu beraber yürütmeyi düşünüyormusunuz?

Öncelikle yarışmaya katılmış ve başarılı olmuş isimlerin hepsi çok değerli. Çünkü baktığımız zaman Best Model’den çıkan isimlerin birçoğu sektörde, 10 ismin 7’si Best Model’den çıkmış isimler. Benim de oyunculuk olarak ve vizyon olarak da beğendiğim isimlerden bir tanesi Kıvanç Tatlıtuğ’dur. Oyunculuğunu çok beğeniyorum. Duruşu ve karakteri ile kendime yakın hissediyorum.

Bu arada sineme sektöründeki yükselişiniz şimdilerde 2 ayrı sinema filmi ile devam ediyor.  İlki 16 Ağustosta sinemaseverlerle buluşacak olan ‘’Son Bir Tatil’’ diğeri ise ocak ayında vizyona girmesi beklenen ‘’Aşk Sokakta’’ öncelikle hayırlı olsun. Öncelikle bu projelerde yer almaya nasıl karar verdiniz?

İlk projem , ilk göz ağrım ‘’Son Bir Tatil’’ beyaz perde de 16 ağustosta seyirciyle buluşacak çok büyük heyecan içerisindeyim. Kendimi ekran karşısında izlemek bambaşka bir duygu. Umarım seyircimizinde taktidirini alırız . Projelerde yer almamda en büyük öncüm menejerim ve kıymetli abim Aydın Güler  oldu . Filmin senaryosu ve kadrosu kabul etmemde en büyük etkenlerdendir.

Sinema filmlerinize nasıl hazırlanıyorsunuz. Canlandırdığınız karakterler hakkında neler söylemek istersiniz?

Öncelikle filmin senaryosuna genel bir göz atarım sonrasında karakter analizini okurum en son karakterimi kendim analiz ederek karakterim bende nasıl rahat ve doğal durur diye dokunuşlar yaparım .

Canlandırdığım ‘’Son Bir Tatil’’deki Mert karakteri oldukça eğlenceli ve çevresindeki insanları rahatsız eden bir tipti. Çok keyifli bir çekim süreci yaşadık. İkinci projem ‘’Aşk Sokakta’’da Engin karakterini canlandırdım. Engin başarılı bir  futbolcu ve futbolu normal yaşantısınada yansıtan birisi lakin karakteri için aynı şeyleri söylemem pek mümkün olmuyor 🙂

Aldığınız oyunculuk eğitimlerinizden biraz bahsedebilirmisiniz?

Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk eğitimi, Ayriyettende kamera önü oyunculuk eğitimi aldım. Adem Karadağlı aksiyon eğitimi aldım ( kılıç , yakın dövüş , silah ) ,At biniciliği eğitimi aldım

Hayatta oynamayacağım dediğiniz ya da  çok oynamak istediğiniz bir rol var mı?’

Bence  oyuncu demek  her rolü oynamalıdır . Evet şu an sektörde bir çok tek tip oyuncular var lakin ben onlar gibi değil tam bir aktör olmak  istiyorum. Bunun içinde oynamam diyeceğim rol yok. Seve seve her rolü oynarım . Küçükken hep asker olmak istemişimdir. En çok oynamak istediğim rol aksiyonlu askeri bir film olabilir.

Yorumlar

Magazin Haberleri