Başkan Mutlu, spor kulübü başkanları ile buluştu

Başkan Mutlu, spor kulübü başkanları ile buluştu

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, Bayrampaşa Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ülkü Gürkan ve
Ana Sayfa Haberler 16 Ağustos 2024 24 Görüntüleme

Salihli Belediyesi Çalışanından Örnek Davranış: Bulduğu Cüzdanı Sahibine Ulaştırdı

Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan İbrahim Özkan, örnek bir davranış sergileyerek, içinde yaklaşık 9.400 TL nakit para bulunan cüzdanı bulduktan sonra, hiç tereddüt etmeden zabıta ekiplerine teslim etti. Cüzdan, yapılan araştırmalar sonucunda sahibine teslim edildi.

İbrahim Özkan, parkta çalışma yaptığı sırada bulduğu cüzdanı hemen Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne götürerek Zabıta Amiri Hüseyin Şenol’a teslim etti. Zabıta ekipleri, cüzdanın sahibini bulmak için hızlıca harekete geçti ve kısa sürede cüzdanın sahibine ulaşıldı.

Cüzdanını eksiksiz bir şekilde geri alan İsmail Akkuş, “Cüzdanın asıl sahibi babam. Kaybettiğini fark ettiğimizde çok endişelendik. Ancak dürüst bir belediye çalışanının bulması ve zabıtaya teslim etmesi bizi çok mutlu etti. Salihli Belediyesi’ne ve özellikle İbrahim Özkan’a bu örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu da konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “İbrahim Özkan kardeşimizin bu duyarlı davranışı, Salihli Belediyesi olarak ne kadar bilinçli ve sorumluluk sahibi bir ekibe sahip olduğumuzu gösteriyor. Bu tür davranışlar, toplumumuzda güven duygusunu pekiştiriyor. İbrahim Özkan’a bu örnek davranışı için teşekkür ediyor, kendisini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri