Hep Daha Fazlasını Sunan Hyundai Yeni Santa Fe Gün Sayıyor.

Hep Daha Fazlasını Sunan Hyundai Yeni Santa Fe Gün Sayıyor.

Hyundai, baştan sona yenilediği Yeni SANTA FE modeliyle SUV segmentinde tüm dengeleri değiştirmeye hazır
Ana Sayfa Haberler 16 Ağustos 2024 26 Görüntüleme

İBB ve Türkiye Zeka Vakfı iş birliği ile düzenlenen İstanbul Zeka Oyunları Yarışmasında başvurular başladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Türkiye Zeka Vakfı iş birliği ile İstanbul Zeka Oyunları Yarışması düzenleniyor.   Katılımcıların düşünme ve problem çözme alışkanlıklarını ve yeteneklerini geliştirmeye katkıda bulunmayı amaçlayan yarışmanın başvuruları 11 Eylül’e kadar İstanbul Senin mobil uygulaması ile genclikspor.ibb.istanbul web sitesinden alınıyor. 9 – 49 yaş arasındaki çocuklar, gençler ve yetişkinlerin katılımına açık olarak gerçekleştirilen yarışmanın elemeleri ve yarı finalleri çevrimiçi olarak, finali ise daha sonra duyurulacak tarihte ve yerde yazılı olarak gerçekleştirilecek. 

 

ÇOCUKLAR, GENÇLER VE YETİŞKİNLER KATILABİLİYOR

Çocuklar, gençler ve yetişkinler kategorisinde düzenlenen yarışmaya çocuklarda 9 – 13 yaş arası, gençlerde 14 – 18 yaş arası, yetişkinlerde ise 19 – 49 yaş arası bireyler katılabiliyor. Düşünme ve problem çözme alışkanlıklarını ve yeteneklerini geliştirmeye katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışma klasik kâğıt kalem oyunlarından; sözel, sayısal, görsel ve mantık alanlarındaki orijinal zekâ sorularından oluşuyor. 

 

BAŞVURULAR BAŞLADI

İstanbul Zeka Oyunları Yarışması’nın başvuruları ise İstanbul Senin mobil uygulaması ile genclikspor.ibb.istanbul web sitesi üzerinden alınıyor. 11 Eylül’de sona erecek başvuruların ardından 16 – 22 Eylül arasında elemeler, 26 Ekim’de ise yarı finaller yapılacak. Elemelerin ve yarı finallerin çevrimiçi olarak düzenleneceği yarışmanın finali ise katılımcılara duyurulacak tarihte ve yerde yazılı olarak gerçekleştirilecek. 

 

Yarışmanın sonunda her kategorinin birincisi diz üstü bilgisayar, ikincisi akıllı cep telefonu, üçüncüsü ise tablet ödülünün sahibi olacak. Ayrıca ilk 10’a giren tüm yarışmacılara sürpriz ödüller verilecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri