Judoculardan Başkan Topaloğlu’na teşekkür

Judoculardan Başkan Topaloğlu’na teşekkür

07 Kemer Spor Kulübü Judocuları, Judo Antrenörü Zehra Aslan eşliğinde, Kiriş Mahallesi’nde yer alan Dolu
Ana Sayfa Haberler 18 Ağustos 2024 22 Görüntüleme

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, ilçenin en işlek caddelerinden birisi olan Kurtuluş Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe genelinde gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle her zaman halkın yanında yer alan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Didim’in en işlek caddelerinden birisi olan Kurtuluş Caddesi’ni ziyaret etti. Cadde üzerindeki esnaflara hayırlı işler dileyen ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gençay, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

 

Genç, yaşlı herkesin ilgisi ile karşılanan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Kurtuluş Caddesi’nde bulunan esnaflarımızı ziyaret ederek, kentimizin geleceğini birlikte inşa etmek ve sorunlara ortak çözümler üretmek için işletmelerimizle karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

 

Ziyaret sırasında vatandaşlardan gelen soruları samimiyetle cevaplayan Başkan Gençay, İlaçlama ve temizlik çalışmaları ile ilgili gelen bir soruya “Biz yönetimi devir aldığımızda ilaçlama ve temizlikle ilgili hiçbir ihale yapılmamıştı. İlaç bile yoktu. Tabii ki bunları çözmek için çalışmalar gerçekleştirdik. Haşereler konusunda sorunlar azaldı” ifadelerini kullandı.

 

GENÇAY, “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZLE UYUM İÇİNDEYİZ”

 

Bir vatandaşın merkez ile ilgili ilişkilerin nasıl gittiği sorusuna yanıt veren Başkan Gençay, “Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, biz ne talep ettiysek anında gerçekleştiriliyor. Bu konuda çıkan dedikodulara kesinlikle kulak asmayın. Biz işimize bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

VATANDAŞLARDAN GENÇAY’A TEŞEKKÜR

 

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’ın Kurtuluş Caddesi ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden bir vatandaş “Başkanımız burada görmek bizi çok mutlu etti. Kendisini yakından takip ediyoruz. Didim’e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri