Judoculardan Başkan Topaloğlu’na teşekkür

Judoculardan Başkan Topaloğlu’na teşekkür

07 Kemer Spor Kulübü Judocuları, Judo Antrenörü Zehra Aslan eşliğinde, Kiriş Mahallesi’nde yer alan Dolu
Ana Sayfa Haberler 18 Ağustos 2024 26 Görüntüleme

Başkan Deveciler CHP Genel Merkezi Tarafından Kurulan Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Üyeliğine Seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel Başkanlığında kurulan Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi Toplantısı 20 Ağustos 2024 Salı günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezinde gerçekleştirilecek.

 

Türkiye Genelinden 18 üyeden oluşan konseyde 14 Büyükşehir ve 4 İlçe Belediye Başkanı konsey üyeliğine getirilirken, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın ve Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ’de konsey üyeliğine seçildi.

 

Sosyal Demokrat Belediyecilik Eşgüdüm Konseyi ( SODEMBEK ) tanıtımı ile başlayacak olan toplantı gündeminde, SGK ve Yerel Yönetimlerinin de konuşulacağı toplantı programı Sokak Hayvanları Yasasına dair yapılan düzenlemelerin değerlendirmeleri ile birlikte sonlanacak.

 

Toplantıda yapılacak değerlendirmeler sonucunda Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin görüşülen konular hakkındaki politikaları belirlenecek olup, vatandaşların taleplerinin hızlıca çözüme kavuşturulması hususunda gerekli kararlar alınarak düzenlenen konsey toplantılarının sürekliliği sağlanacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri