RAFET EL ROMAN’IN SAĞLIKLI YAŞAM KRALİÇESİ

RAFET EL ROMAN’IN SAĞLIKLI YAŞAM KRALİÇESİ

Bu yıl Türkçenin başkenti Karamanda Karaman belediyesi ve Duygu ajans tarafından organize edilen 6 .Ulu
Ana Sayfa Haberler 19 Ağustos 2024 39 Görüntüleme

RAFET EL ROMAN’IN SAĞLIKLI YAŞAM KRALİÇESİ

Bu yıl Türkçenin başkenti Karamanda Karaman belediyesi ve Duygu ajans tarafından organize edilen 6 .Uluslararası Karaman Türk Dünyası şöleni bir çok yerli yabancı sanatçıyı ağırladı.Sunuculuğunu sağlıklı ve kaliteli yaşam danışmanı Uzman Psikolog Yelda BAŞARAN ‘ın yaptığı Uluslararası KaramanTürk Dünyası şölenine Rafet el Roman ve Yelda Başaranın sahne show’u damgasını vurdu.

Yelda Başaran Sağlıklı yaşam danışmanlığını yaptığı Rafet Elroman’a sahne öncesi enerji vermesi için Karaman yöresinde yetiştirilen özel elmalardan üretilen bir tatlı olan Pestelmayı sahnenede elleriyle yedirdi.Rafet El Romanda bunun üzerine ;sevgili yelda sen sağlıklı yaşam danışmanlığımı yağtığın günden bu yana kendimi spora ve sağlıklı yiyeceklere verdim. Sayende 10 kilo verdim ve psikolojik olarak artık kendimi daha iyi hissediyorum.

Yakın dönemde Serdar Ortaçla da yaptığınız çalışmaları biliyorum.Ben onun düzeleceğini hiç tahmin etmiyordum ama tuttuğunu bırakmıyorsun .Onunda hayatına bir dokundun pir dokundun.Hepimizin sağlıklı yaşam yolculuğunda katkıların büyük! Bana göre sen tam bir İyi yaşam sanatçısı sağlıklı ve kaliteli yaşam danışmanlığında Motivasyon kraliçesisin .Bizlere hep sen mi sürpriz yapacaksın? Bugün sıra bende benimde sana bir süprizim var diyerek Sağlıklı yaşam kraliçesi taçı adını verdiği tacı Yelda başarana taktı. İkili bizi bu enerjiyle bu sahnede kimse tutamaz sağlıklı yaşamak bir sanattır ‘’diyerek beraber dans edip şarkı söylerken Konya KARAMAN halkı tarafından ayakta alkışlandılar.

 

 

Etiketler:

Yorumlar

Magazin Haberleri