Adnan Şenses’in, yeni teklisi “Yaktın Beni ” yayında!

Adnan Şenses’in, yeni teklisi “Yaktın Beni ” yayında!

Türk Sanat Müziği’nin efsane sesi Adnan Şenses’i, daha önce yayınlanmamış “Yaktın Beni” adlı eseriyle a
Ana Sayfa Haberler 19 Ağustos 2024 18 Görüntüleme

İzmir’e bir Kent Lokantası daha açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim döneminde verdiği sözlerden biri olan Kent Lokantası’nın üçüncü şubesi Karabağlar’da açıldı. Ekonomik krizde İzmirlilerin sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlamak için ilk ikisi tarihi Kemeraltı Çarşısı ve Çiğli’de hizmete alınan Kent Lokantaları kent genelinde yaygınlaştırılacak. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın 180 günlük görev süresini kapsayan Hızlı Eylem Planı’ndaki maddelerde verdiği sözlerden biri olan Kent Lokantası kent genelinde yaygınlaştırılıyor. Ekonomik krizde yurttaşların sağlıklı, lezzetli ve uygun fiyatlı yemeğe ulaşmasını sağlamak için ilk ikisi tarihi Kemeraltı Çarşısı Balıkçılar Meydanı ve Çiğli Maltepe Mahallesi’nde hizmete alınan Kent Lokantası’nın üçüncü şubesi Karabağlar’da açıldı. Kaymakamlığın karşısında bulunan lokanta, hafta içi saat 11.30’dan itibaren hizmet verecek. Dört çeşit yemekten oluşan menü 50 TL’den sunulacak. 

“Lokantaların artması için çalışıyoruz”

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Grand Plaza AŞ’de görevli gıda mühendisi Ayşe Berfu Yalınsu, “Gıda güvenliğini gözeterek Fuar İzmir’de yaptığımız üretimle Kent Lokantalarımıza yemeklerimizi gönderiyoruz. Menümüz son derece özenle, günlük yapılıyor. 4 çeşit yemekten oluşan menülerimizi 50 TL’ye vatandaşlarımıza sunuyoruz. Temelde lezzetli, sağlıklı ve ekonomik gıda var. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’ın da öncelik verdiği şekilde kentimizin farklı noktalarında lokantalarımızı artırmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

“Cemil Tugay Bey’i tebrik ediyorum”

Kent Lokantası’nın üçüncü şubesinin Karabağlar’da açılmasından bölge halkı memnun. Taksici esnafı Serkan Derin, “Bizim için çok iyi oldu. Dar gelirli aileler için önemli bir imkan. Herkes gelsin yesin. Yemekler çok güzel, fiyat uygun” dedi.

Elif Güner ise “Belediyemiz sağ olsun. Karnımızı doyurduk. Kemeraltı’nı çok merak ediyordum. İyi ki burada da açıldı. Başkanımıza teşekkür ederiz. Hayırlı olsun. Devamını da dileriz” ifadelerini kullandı.  

Vatandaş Zübeyir Can, “38 yıldır İzmir’deyim. Geçmiş dönemin belediye başkanlarını gördüm, icraatlarını da gördüm. Ama son yapılan bu yemek projesinde Cemil Tugay Bey’i tebrik ediyorum. İzmir’in böyle bir hizmete ihtiyacı vardı. Bu sözü yerine getirdiği için teşekkür ediyorum. İnşallah sayılarını artırsınlar. Şöyle bir yemeği dışarıda yemeye kalksak 200-250 TL civarında iken biz buna 50 TL ödüyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri