Ayyar Hamza Çarşı Meydanında İzleyiciyle Buluştu

Ayyar Hamza Çarşı Meydanında İzleyiciyle Buluştu

İnegöl Belediyesi ile 8 esnaf odası iş birliğinde düzenlenen Çarşı Alışveriş Şenliği etkinlikleri kapsam
Ana Sayfa Haberler 19 Ağustos 2024 33 Görüntüleme

Dondurmalar Mustafa Başkan’dan

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’dan Kartepeli miniklere dondurma ikram etti. Dondurma karavanı okulların açılışına kadar tüm mahalleleri ziyaret ederek çocukları mutlu edecek.  

 

KARTEPE’DE ÇOCUKLARA DONDURMA KEYFİ

Yüksek sıcaklıkların etkili olduğu yaz dönemi ve Kartepeli miniklerin tatilde olması sebebiyle mahallelerinde oyun oynayan çocuklara Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’dan minik sürpriz geldi. Sokakta oynarken bir anda karşılarında dondurma arabası ve içinde Başkan Kocaman’ı gören Kartepeli minikleri şaşkınlıklarını ve mutluluklarını gizleyemediler. 

 

ÇOCUKLARA DONDURMA SÜRPRİZİ

Dondurma karavanı başına geçen Başkan Kocaman, Kartepeli miniklere dondurma dağıttı. Dağıtılan dondurmaları afiyetle yiyen minikler Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’a teşekkür ederken, heyecan içerişinde sıralarını beklediler.   

 

32 MAHALLEYİ DOLAŞACAK

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Tatlı mı tatlı bir yaz günü. Dondurma karavanımızla çocuklarımızın gülüşleri kadar güzel dondurmalar dağıtıyoruz. Menümüzde birçok çeşit ve bol bol sevgi var. Okullar açılana dek her mahallemizde buluşacağız” açıklamasında bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri