Ayyar Hamza Çarşı Meydanında İzleyiciyle Buluştu

Ayyar Hamza Çarşı Meydanında İzleyiciyle Buluştu

İnegöl Belediyesi ile 8 esnaf odası iş birliğinde düzenlenen Çarşı Alışveriş Şenliği etkinlikleri kapsam
Ana Sayfa Kültür & Sanat 19 Ağustos 2024 45 Görüntüleme

Geleneksel Karaiğdemir Barajı Balık Tutma Etkinliği Gerçekleştirildi

Amatör ve sportif amaçlı olta balıkçılığını sevdirmek ve gelişmesini sağlamak amacıyla Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Karaiğdemir Barajı Balık Tutma Etkinliği, 17 Ağustos 2024 Cumartesi günü 17.00 – 18 Ağustos 2024 Pazar günü 17.00 saatleri arasında Karaiğdemir Barajı Kapakları Yanı Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi.

 

6. Geleneksel Karaiğdemir Barajı Balık Tutma Etkinliğine; Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk ve olta balıkçılığına gönül veren vatandaşlar katıldı.

 

Malkara Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Karaiğdemir Barajı Balık Tutma Etkinliğinde yapılan yarışmalar, amatör amaçlı su ürünleri avcılığını düzenleyen tebliğe uygun olarak gerçekleştirildi.

 

Balık tutma yarışmasında değerlendirmeler tutulan balıkların ağırlıklarına bakılarak yapıldı.

 

Yapılan değerlendirme sonucunda yarışmaya Malkara’dan katılan ve 3 kilo 340 gram balığı yakalayan Gökhan Edip 1’inci, yarışmaya Uzunköprü’den katılan ve 2 kilo 700 gram balığı yakalayan Adnan Öztürk 2’nci, yarışmaya Karaiğdemir’den katılan ve 2 kilo 650 gram balığı yakalayan Ufuk Kahraman 3’üncü oldular.

 

Yarışmada derece yapan yarışmacılara kupa ve ödüllerini Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk takdim etti.

 

Malkara Belediye Başkanı Nergiz Karaağaçlı Öztürk, 6. Geleneksel Karaiğdemir Barajı Balık Tutma Etkinliği öncesinde Karaiğdemir ve Evrenbey Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri