Adnan Şenses’in, yeni teklisi “Yaktın Beni ” yayında!

Adnan Şenses’in, yeni teklisi “Yaktın Beni ” yayında!

Türk Sanat Müziği’nin efsane sesi Adnan Şenses’i, daha önce yayınlanmamış “Yaktın Beni” adlı eseriyle a
Ana Sayfa Haberler 19 Ağustos 2024 49 Görüntüleme

Karşıyaka’da yangından kurtarılan can dostlar emin ellerde

Yamanlar Dağı’nda meydana gelen orman yangını sırasında Karşıyaka Belediyesi Örnekköy Geçici Köpek Bakımevi ile Celal Üner Bakımevi’nden tahliye edilen can dostlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesislerde koruma altına alındı. Köpeklerin rehabilitasyon süreçlerinin devam ettiğini belirten Başkan Yıldız Ünsal “Bundan sonrası için en büyük dileğimiz, onları yeni aileler ile buluşturabilmek” dedi.

 

Yamanlar Dağı’nda başlayan orman yangınının hızla ilerlediği süreçte tedbir amaçlı olarak boşaltılan Karşıyaka Belediyesi Örnekköy Geçici Köpek Bakımevi ile Celal Üner Bakımevi’nin sakinleri, yaşamlarını İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesislerde sürdürüyor. Merkezden tahliye edilen köpekler, Pako Sokak Hayvanları Sosyal  köpek Yaşam Kampüsü ile Seyrek Hayvan Hastanesi ve Bakımevi Kompleksi’nde bakım ve rehabilitasyona alındı. Konak Belediyesi’nin bakımevine götürülen can dostlar da Pako’ya nakledilirken, vatandaşların sağlıklı ve uygun durumda olan köpekleri sahiplenebileceği belirtildi.

 

“ÖNCELİĞİMİZ SAHİPLENDİRMEK”

Karşıyaka Belediyesi olarak, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli şekilde çalıştıklarını ve can dostların durumlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Başkan Yıldız Ünsal “İlk andan itibaren büyük bir destekle yanımızda olan İzmir Büyükşehir Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Can dostlarımızı güvenli ellere emanet ettik. Biz de yetkililer ile sürekli koordinasyon halindeyiz. Bakımevimizde ciddi bir zarar yok. Gerekli fiziki düzenlemeleri yapacağız ve rehabilitasyonları tamamlandıktan sonra köpeklerimizi buraya getireceğiz. Ancak her zaman olduğu gibi önceliğimiz onları yeni aileler ile buluşturabilmek. Vatandaşlarımızdan satın almak yerine, bakımevlerindeki canlarımıza sahip çıkmalarını istiyoruz. Uygun durumdaki köpeklerimizi sahiplendirmeye başladık, dilerim hızla devam eder ve ciddi bir sonuca ulaşabiliriz” diye konuştu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri