AL SANCAK PARTİSİ Genel Başkanı Nuri ÇELEBİ Dünyayı Uyarıyor….

AL SANCAK PARTİSİ Genel Başkanı Nuri ÇELEBİ Dünyayı Uyarıyor….

Cennetmekân Sultan İkinci Abdülhamid Han, Osmanlı Devleti’nin son dönemlerinde (1876-1909) hüküm sürmüş
Ana Sayfa Haberler 20 Ağustos 2024 37 Görüntüleme

ZEYNEP İDE’NİN DUYGU YÜKLÜ PERFORMANSI, SOKAK HAYVANLARININ SESİ OLDU

“SEN AĞLAMA” ŞARKISIYLA YASAĞA TEPKİ YAĞDI
İstanbul Yenikapı’da 15 gün boyunca süren İstanbul Festivali, unutulmaz anlarla dolu bir geceyle sona erdi. Final gecesinde sahne alan genç sanatçı Zeynep İde, Melike Şahin’in ardından sahneye çıkarak, tüm izleyicileri derinden etkileyen bir performansa imza attı. Zeynep İde, sokak hayvanları için söylediği “Sen Ağlama” şarkısıyla adeta duyguların tercümanı oldu.
Genç şarkıcının güçlü ve bir o kadar da içten gelen sesi, konser alanındaki binlerce izleyiciyi adeta hipnotize etti. Şarkının her bir notasında Zeynep İde’nin sesindeki hüzün ve duyarlılık, kalplere dokundu. Bu duygusal anlarda, sahnedeki dev ekranlarda beliren ağlayan bir sokak köpeğinin fotoğrafı ise anın etkisini daha da artırdı.
“Bu şarkıyı tüm canlı dostlarımız için birlikte söyleyelim,” diyerek kalabalığa seslenen Zeynep İde, “Sen ağlama, dayanamam, ağlama gözbebeğim, sana kıyamam,” sözleriyle sahneden sokak hayvanlarına şefkatle seslendi. Zeynep İde’nin bu çağrısı, izleyicilerde büyük bir yankı uyandırdı ve konser alanını gözyaşı yağmuruna boğdu.
Sahnedeki bu duygusal çıkış, bir sanatçının sesinin ne kadar güçlü olabileceğini bir kez daha gösterdi. Zeynep İde, sahnede yalnızca bir şarkı söylemedi; aynı zamanda sokak hayvanlarının haklarını savunan güçlü bir mesaj verdi. Bu dokunaklı anlar, festivalin son gecesini unutulmaz kıldı.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Göynük’te korkutan yangın

Göynük’te korkutan yangın

Magazin Haberleri