UiPath, Robotik Süreç Otomasyonunda 6 Yıldır Dünya Lideri!

UiPath, Robotik Süreç Otomasyonunda 6 Yıldır Dünya Lideri!

Üst üste altıncı kez lider olarak seçildiği raporda UiPath, “Yürütme Yeteneği” ve “Vizyon Kapsamlılığı”
Ana Sayfa Haberler 20 Ağustos 2024 28 Görüntüleme

Galaxy AI özelliklerini esnek ve geniş ekranla buluşturan Galaxy Z Fold6 mobil deneyimde üretkenliğin yeni adresi

Güçlü işlemcisi, geniş ve simetrik ekran yapısı ve S Pen deneyimiyle öne çıkan Galaxy Z Fold6; iş ve okul yaşamında ve hareket halindeyken her yerde kullanıcıların mobil deneyiminin ve Galaxy AI dünyasının sınırlarını genişletiyor.

 

Galaxy Z Fold6, Galaxy AI dünyasının çeşitli özellikleriyle sunduğu üretkenlik, yaratıcılık ve üst düzey performans deneyimini geniş ve esnek ekranında birleştiriyor. Çoklu pencere sayesinde ekranı ikiye bölüp, farklı uygulamaları aynı anda kullanabilme ve gelişmiş görev çubuğu sayesinde uygulamalar arasında hızlı geçiş olanağı sağlıyor. Bu da Galaxy AI özelliklerinin Galaxy Z Fold6’da oldukça verimli ve üretken bir biçimde kullanılabilmesini sağlıyor. 

 

Galaxy Z Fold6’nın katlanabilir ekranı simetrik, estetik ve dayanıklı

Samsung Electronics’in bir önceki seriye göre daha ince, daha hafif ve daha güçlü hale getirdiği Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlardan Galaxy Z Fold6, 2600 nit parlaklık oranına sahip ekranı ve yeniden yorumlanan tasarımıyla estetik bir görünüme kavuştu. Kapak ekran oranı önceki modele göre daha doğal bir dikey görüntüleme deneyimi sunan Galaxy Z Fold6, Armor Aluminum ve Corning® Gorilla® Glass Victus® ile dayanıklılık kazanırken, bugüne kadarki en gelişmiş Snapdragon mobil işlemci olan Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy ile donatıldı. 

 

Galaxy Z Fold6 ile çalışmak ve not tutmak eğlenceli ve kolay 

Galaxy AI özellikleri, Galaxy Z Fold6’nın çoklu ekran ve S Pen deneyimiyle birleştiğinde çalışmak ve not tutmak için harcanan süreleri kısaltıyor ve işleri takip etmeyi, çalışmayı ve yeni şeyler öğrenmeyi keyifli hale getiriyor. Yapay zeka ile güçlendirilmiş S Pen, Circle the Search özelliğiyle kullanıcılarına yeni bir arama deneyimi vaat ediyor. Bu özellikle, telefonunda herhangi bir video ya da fotoğraf içeriğinde görünen nesneyi ya da metni aramak isteyen kullanıcı farklı bir uygulama arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan, basit bir el hareketiyle ilgili nesneyi daire içerisine alarak arama yapmanın keyifli halini tecrübe edebiliyor. Samsung Notes’ta bulunan Not Asistanı özelliği, basit ve kolay toplantı notlarının çevirisini yapabiliyor, bu notları özetleyebiliyor ve notlar üzerinde otomatik biçimlendirme yapabiliyor. Yeni ses kayıt özelliğiyse alınan ses kayıtlarını işleyerek doğrudan Notlar içinde yazıya dökebiliyor, çevirisini yapabiliyor ve özetleyebiliyor. PDF dosyalarındaki metinler, Notlar’daki PDF üstü çeviri özelliği ile mükemmel bir şekilde çevrilebiliyor. Samsung Klavye’den eklenen yeni Metin Oluşturucu, e-posta ve desteklenen sosyal medya uygulamaları için basit anahtar kelimelere dayalı metin önerileri oluşturuyor. Metin OIuşturucu, özellikle sosyal medya uygulamalarında, kullanıcının önceki gönderilerini analiz ederek üslubuna uygun metinler oluşturabiliyor. S Pen deneyimi de Galaxy Z Fold6 ekranında Galaxy AI ile buluşarak daha da iyileşti. Sketch to Image özelliği, kullanıcıların Galeri veya Notlar ekranında çizim veya eskiz yaparak resim seçenekleri oluşturabilmesini sağlıyor. 

 

Sözlü Çevirmen çevirileri iki ekrana birden yansıtarak dil engellerini kaldırıyor

Galaxy AI, Galaxy Z Fold6’da engelsiz iletişimi de bir adım ileriye taşıyor. Hem Galaxy Fold6’da hem de Flip6’da benzersiz ekran deneyimini maksimize eden Sözlü Çevirmen, daha doğal etkileşimler sunan yeni konuşma moduyla, sohbetin her iki tarafındaki kullanıcıların ana ve kapak ekranlarda çevirileri kolayca görüntülemesini sağlıyor. Telefon görüşmelerinin simultane çevirisini yapabilen Live Translate de artık Samsung’un yerel arama uygulamasının yanı sıra üçüncü taraf uygulamalarında da kullanılabilir hale geldi. 

 

Fotoğraflara Galaxy AI ile yaratıcı ve profesyonel bir dokunuş

Fotoğraf çekimi, fotoğrafların düzenlenmesi ve görüntülenmesinde kullanıcılara AI destekli birçok özelliği aynı anda sunan ProVisual Engine, kullanıcıların yaratıcılığını gelişmiş kamera yetenekleriyle buluşturarak Galaxy Z Fold6’da unutulmaz karelere imza atıyor. Galaxy AI’ın Foto Asistanı özelliği ise Galaxy Fold6’nın açılarak genişleyen ekranının olanaklarıyla gelişmiş düzenleme deneyimi sunuyor ve kullanıcıların profesyonel düzeyde içerik oluşturabilmesine yardımcı oluyor. Portrait Studio ise 3D çizgi film veya suluboya gibi çeşitli portre stilleri oluşturarak yaratıcılığın sınırlarını zorluyor. 

 

Galaxy Z Serisine özel kampanya

Samsung yeni Galaxy Z Serisi katlanabilir telefonlara özel Değişim ve Hediye Samsung Care+ Kampanyası düzenliyor. Samsung’un düzenlediği bu kampanya kapsamında 1-31 Ağustos tarihleri arasında eski telefonunu yetkili satış noktasına getiren tüketiciler, Galaxy Z Fold6 akıllı telefona 8.000 TL ek takas desteği ile sahip olabilecek. Galaxy Z Fold6 alan tüketiciler ayrıca tavsiye edilen satış fiyatı 5.999 TL olan 1 yıl süreli Samsung Care+ Ekran Koruma Sigortasından da ücretsiz olarak faydalanabilecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri