UiPath, Robotik Süreç Otomasyonunda 6 Yıldır Dünya Lideri!

UiPath, Robotik Süreç Otomasyonunda 6 Yıldır Dünya Lideri!

Üst üste altıncı kez lider olarak seçildiği raporda UiPath, “Yürütme Yeteneği” ve “Vizyon Kapsamlılığı”
Ana Sayfa Haberler 20 Ağustos 2024 25 Görüntüleme

Kingston Digital, Veri Merkezleri için Kurumsal Sınıf NVMe SSD’yi Piyasaya Sürüyor

Sunucu Uygulamaları İçin Optimize Edilmiş Önyükleme Sürücüsü PCIe 4.0 NVMe Gen 4×4 Performansı

 

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Technology Company, veri merkezleri için optimize edilen yeni PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD’si DC2000B’yi duyurdu. Yüksek performanslı bu SSD, özellikle yüksek hacimli rafa monte sunucularda dahili önyükleme sürücüsü olarak kullanılmak üzere tasarlandı.

 

112 katmanlı 3D TLC NAND ile en yeni Gen 4×4 PCIe arayüzünü kullanan DC2000B, dahili sunucu önyükleme uygulamalarının yanı sıra daha yüksek performans ve güvenilirliğin gerekli olduğu amaca yönelik sistem uygulamalarında kullanım için ideal olacak şekilde geliştirildi. DC2000B ayrıca, M.2 SSD’lerde yaygın olarak bulunmayan bir veri koruma özelliği olan yerleşik donanım tabanlı güç kaybı korumasını (PLP) da içeriyor. Ayrıca çeşitli sistem tasarımlarında geniş termal uyumluluk sağlamaya yardımcı olan yeni bir entegre alüminyum soğutucuyla birlikte geliyor.

 

Kingston Kurumsal SSD İş Birimi Müdürü Cameron Crandall: “Whitebox sunucu üreticileri ve Tier 1 sunucu OEM’leri, yeni nesil sunucularını daha hızlı önyükleme ve dahili verileri önbelleğe alma amacıyla M.2 soketlerle donatmaya devam ediyor. DC2000B, yüksek görev döngüsüne sahip sunucu iş yüklerinin üstesinden gelmek için gerekli performansı ve yazma dayanıklılığını sağlamak üzere tasarlandı. Önyükleme sürücülerinin sunucuya dahil edilmesi, veri depolama için son derece değerli olan ön yükleme sürücü bölmelerinin korunmasını da sağlayacaktır.” dedi

 

DC2000B, 240GB, 480GB ve 960GB kapasitelerde sunuluyor. Daha fazla bilgi için kingston adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri