UiPath, Robotik Süreç Otomasyonunda 6 Yıldır Dünya Lideri!

UiPath, Robotik Süreç Otomasyonunda 6 Yıldır Dünya Lideri!

Üst üste altıncı kez lider olarak seçildiği raporda UiPath, “Yürütme Yeteneği” ve “Vizyon Kapsamlılığı”
Ana Sayfa Haberler 20 Ağustos 2024 28 Görüntüleme

Sasalı’da Kadınların El Emeği Ürünleri Sergiye Çıktı

Çiğli Belediyesi’nin Sasalı Kadın Dayanışma Merkezi’nde düzenlediği kursu tamamlayan kursiyerlerin el emeğiyle ürettiği ürünler sergiye çıktı. Şiş Örücülüğü ve Tığ Örgü Şapka Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler katılım belgelerini de aldılar.

Çiğli Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altında düzenlenen Şiş Örücülüğü ve Tığ Örgü Şapka Kursu sona erdi. Kursiyerlerin dönem boyunca ürettiği çanta, şapka, tığ ve şiş örgüsü ürünler, Sasalı Kadın Dayanışma Merkezi’nde sergilendi.

Kurslar yeni dönemde de devam edecek

Hobi ve Meslek Edindirme Kurslarının 2023-2024 dönemi sona ererken, yıl boyunca 14 branşta açılan kurslara 780 kursiyer katıldı. Yeni dönem kurs kayıtları ise Eylül ayı itibariyle başlayacak. Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar Prof. Dr. Nermin Abadan Unat Kadın Yaşam Merkezi’nden bilgi alabilecek.

 “Kadınlar hayatın her alanında çok daha güçlü yer alacak”

Kadınlara yönelik meslek ve hobi kurslarına yoğun ilgi olduğuna dikkat çeken Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, “Çiğlili kadınların hayatın her alanında daha güçlü yer alması ve güvenle sosyalleşebilmesi adına meslek edindirme, hobi ve spor kurslarımızı sürdürüyoruz. Yaz dönemi kurslarımız da sona erdi. Sasalı Kadın Dayanışma Merkezi’nde düzenlediğimiz Şiş Örücülüğü ve Tığ Örgü Şapka Kursunu tamamlayan kadınlar ürettikleri el emeği ürünlerini sergileme fırsatı bulduk. Kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimiz dönem boyunca birbirinden değerli ürünler ortaya çıkardı. Serginin hazırlanmasında emeği geçen hocamızı ve kursiyerlerimizi kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri