Çevreyi Kirletene Af Yok

Çevreyi Kirletene Af Yok

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, seyir halindeyken çöp atılan 68 araca, sanayi ve üretim tesisi atıkl
Ana Sayfa Haberler 20 Ağustos 2024 36 Görüntüleme

Gökhan Güler Kimdir?

Gökhan Güler 9 Ağıstos 1991 yılında İzmir’in Konak ilçesinde dünyaya gelmiştir. Şu an 33 yaşındadır. İzmir’de büyüyen Gökhan Güler, halen İzmir’de yaşamaya devam etmektedir. Eğitim hayatına Ferit Bahriye Ergil İlkokulunda başlamıştır. Lise hayatına Çimentaş Anadolu Lisesinde devam etmiştir. Üniversite eğitimini Ege Ünivetsitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun olarak tamamlamıştır. Sonrasında Yaşar Üniversitesi İletişim bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

Gökhan Güler’in Sosyal Hayatı

Üniversite yıllarında mankenlik ve oyunculuk eğitimi almıştır. Büyük markaların ve İstanbul Moda Haftası gibi büyük projelerin defilelerinde baş manken olarak yer almıştır. Ünlü tasarımcıların ödüllü tasarımlarını giyip podyumda büyük beğeni toplayan Gökhan Güler moda sektöründe adından söz ettirmiştir. Üniversiteden mezun olduktan sonra 2015 yılında milyonlarca oyun severin ziyaret ettiği bir internet sitesi kurdu. Bu girişimiye pek çok ünlü gamer ve yayıncıyla yakın dostluklar kuran Gökhan Güler 7 yıl içinde Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyun severi bir araya getirmiştir. Bir röportajında “Bilgisayar oyunları pek çok insan için basit gibi görünebilir, hatta pek çok anne baba çocuklarını oyunlardan uzak tutmaya çalışır. Ben teknoloji ve sporu bir araya getiren esporla çok şey öğrendim. Zihnimi ve kordinasyonumu eğlenerek eğitmeyi keşfettim. Pek çok gence de bunu örnek gösterdim. Espor binlerce yeteneği içinde barındıran eşsiz bir sektör. İleride çocuk sahibi olursam ona bunları öğretmek için sabırsızlanıyorum.” diyerek espora olan tutkusunu belirtmiştir.

2021 yılında Asiye Güler ile evlilik yapmıştır. Halen kendisi ile evli olup şu an birlikte sosyal medya fenomeni olarak Türkiye’deki tüm sosyal medya uygulamalarında faaliyetlerini gerçekleştirmektedirler. 2023 yılında oğulları Aslan Gökhan Güler dünyaya gelmiştir. Şu an 1 yaşındadır. 2024 yılında oğullarına itafen kurdukları Leogg adındaki şirketleri ile ürünlerini eticaret satışına sunmuşlardır.

Gökhan Güler bir röportajında: “Kozmetiğin de aslında doğadan gelmesi gerektiğini düşünüyorum, bu sebeple yenilemeyen ve içilemeyen ürünlerin ciltte kullanılmasını doğru bulmuyorum. Bu sebeple Leogg Natural’i kurduk” diyerek marka misyonundan bahsetmiştir. Leogg kısaca Aslan Gökhan Güler isminin şık bir kısaltmasıdır. “Doğallık” vurgusu ile ön plana çıkan Gökhan Güler, fenomen kimliği ve ürünlerinde de bunu yansıtmaktadır. Samimi aile yaşantısı, abartısız hayatı ve sempatisi ile yüzbinlerce kişinin ilgisini toplamıştır. Yine bir röportajında: “Yeni nesilde evlilik ile ilgili çok fazla olumsuz düşünce görüyorum. Biz Asiye ile mutluyuz. Çok mutluyuz. Eğleniyoruz, birlikte gülmeyi çok seviyorum. Bu mutluluğu sosyal medyada komedi içerikleri ile yansıtmak benim fikrimdi. Bu sayede sağlıklı ve huzurlı evliliklerin başlangıçlarına vesile olduğumuzu düşünüyorum. Bizi sevenlerle mutluluğumuzu paylaşmaktan çok keyif alıyorum.”

Sosyal medya sayesinde bir çok sanatçıyla dostluklar kuran Gökhan Güler, başarısının sırrını daima temiz bir kalp ile sağlıklı iletişimden geçtiğini söylemektedir ve ailesnie ona bu kadar sevgi ve ilgi verdiği için teşekkür ettiğini söylemiştir. “Ailem benim en büyük şansım. Onlar sayesinde sevginin gerçek anlamını biliyorum. Sevgi dolu bir evde büyümenin hissini çok iyi biliyorum. Oğlumun da bu hislerle büyüyebilmesi benim en büyük gururum.”

Yorumlar

Magazin Haberleri