Çevreyi Kirletene Af Yok

Çevreyi Kirletene Af Yok

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, seyir halindeyken çöp atılan 68 araca, sanayi ve üretim tesisi atıkl
Ana Sayfa Haberler 20 Ağustos 2024 30 Görüntüleme

Salihli Belediyesi’nden Yangın Mağduru Vatandaşlara Yonca ve Kaba Yem Desteği

Salihli Belediyesi, yangın felaketi sonucu otlakları zarar gören çiftçilere destek olmak amacıyla harekete geçti. Salihli Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü, yangından etkilenen bölgelerdeki hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara yonca ve kaba yem yardımında bulundu. Bu yardımlar, çiftçilerin yaralarını sarmalarına ve hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, yapılan yardımlar hakkında yaptığı açıklamada, “Yangın felaketinin ardından tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımızın yaşadığı zorlukları en aza indirmek için elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam ediyoruz. Yangından etkilenen hemşehrilerimizin yanındayız ve onların geçim kaynaklarını korumak için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

Yardımlar, yangın bölgesinde otlakları zarar gören çiftçilere hızla ulaştırıldı ve hayvanların beslenme ihtiyacını karşılamada önemli bir katkı sağladı. Vatandaşlar, Salihli Belediyesi’nin bu duyarlı yaklaşımından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Salihli Belediyesi, bu tür yardımların devam edeceğini ve yangından etkilenen tüm vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermeye yönelik çalışmaların sürdürüleceğini duyurdu.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri