Çevreyi Kirletene Af Yok

Çevreyi Kirletene Af Yok

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, seyir halindeyken çöp atılan 68 araca, sanayi ve üretim tesisi atıkl
Ana Sayfa Spor 20 Ağustos 2024 25 Görüntüleme

Konami, Manchester United FC ile Partnerliğini Yeniledi

Konami Digital Entertainment B.V. bugün yaptığı açıklamayla Manchester United FC ile partnerliğini uzattığını duyurdu. 2019’da başlayan iş birliğinin devamı niteliğinde olan bu el sıkışma sayesinde KONAMI, kulübün Resmi Futbol Video Oyunu Ortağı olarak kalmaya devam ediyor

 

İş birliğinin yenilenmesiyle KONAMI, oyun içindeki erişim ve çeşitli medya fırsatlarının devam etmesinin yanı sıra kulübün eFootball™ serisinde yer alan resmi kulüp markasının, görsellerinin ve yenilenmiş tasarımlarının kullanımı da dahil olmak üzere birden çok ticari hakkı elinde tutuyor olacak.

 

Beş yıllık partnerliği boyunca Manchester United FC, iki yerel kupa da dahil olmak üzere sahada birden fazla başarı elde etti. KONAMI, kulübün hedeflerini desteklemekten gurur duyduklarının ve anlaşmanın devamı için heyecanlı olduklarının altını çiziyor.

 

Naoki Morita, Konami Digital Entertainment B.V. Avrupa Başkanı konuyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

 

‘Böylesine başarılı bir partnerliğin uzatıldığını duyurmaktan dolayı heyecanlıyız. Manchester United FC dünya futbolunun devlerinden biri ve partnerliğimizin yenilenmesi sayesinde onları önümüzdeki birkaç yıl boyunca eFootball serisinin bir parçası olarak görmekten gurur duyuyoruz.

 

Çeşitli ticari, görsel, espor hakları ve aktivasyonlarını içeren bu ortaklık sayesinde beraberce parlak bir geleceği güvence altına almak KONAMI ve eFootball™ serisi için mutluluk verici bir gelişme.

 

Oyunumuzu mümkün olan en iyi kullanıcı deneyimini sunmak adına geliştirmeye devam ediyoruz.’ 

 

Manchester United FC’de Ticari Direktör olan Florence Lafaye ise partnerlik konusunda şunları söyledi, “KONAMI’nin ortak ailemizin önemli bir üyesi olmaya devam etmesinden dolayı mutluluk duyuyoruz ve eFootball serisine katılımımızın getirdiği fırsatlar konusunda heyecanlıyız. Uzun süredir devam eden ortaklığımız, kulübün yeni ve daha genç kitlelerle anlamlı bir şekilde etkileşim kurmasını ve Manchester United markasını dijital eğlence dünyasında sergilemesini sağladı; bu sektör, geleceğe baktığımızda bizim için büyük önem taşıyor.”

eFootball™’da Partnerlik Kutlamaları Başladı!

Milyonlarca eFootball™ kullanıcısını bu partnerlikle daha da yakınlaştırmak için oyun içi bir kampanya düzenleniyor.

 

15-29 Ağustos tarihleri arasında oyunserverler ücretsiz bir ‘Highlight: Bruno Fernandes’ kartı kazanabilir, üç büyük Manchester United FC oyuncu kartı elde etme şansını yakalayabilir ve efsanevi bir ‘Epic: Paul Scholes’ kartına sahip olabilecekleri Manchester United FC temalı Challenge Etkinliğine katılabilir.

 

Rüya Takımı’nı güçlendirmek için bu harika fırsatı kaçırmayın!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri