Çevreyi Kirletene Af Yok

Çevreyi Kirletene Af Yok

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, seyir halindeyken çöp atılan 68 araca, sanayi ve üretim tesisi atıkl
Ana Sayfa Haberler 20 Ağustos 2024 33 Görüntüleme

Kemer Belediyesi Gençlik Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Daha önce kurulan ve faaliyetlerini sonlandıran Kemer Belediyesi Gençlik Meclisi, yeniden faaliyetlerine başlayarak ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, Mehmet Yalın Erdal Kemer Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı olarak seçildi. 

 

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Toplantı Salonu’nda bir araya gelen gençlik meclisi üyeleri, kent yönetiminde karar alma mekanizmalarında ve sosyal yaşamda rol alma konularında yapılacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

 

Gençlik Meclisi Başkanı Erdal ve üyeler toplantı sonrası Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Derya Baytekin de yer aldı. 

 

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlerin gelecek planlarında önemli roller üstlendiğini ifade ederek, kendilerine her türlü desteği vereceklerini söyledi. 

 

Gençlik Meclisi Başkanı Erdal ve üyeler ise Başkan Topaloğlu’na, gençlik meclisi olarak yapacakları projeler hakkında bilgi verdi. 

 

Toplantı sonrası Başkan Topaloğlu, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri