Bursem’de başarıya devam

Bursem’de başarıya devam

“Eğitimde fırsat eşitliği” için Burhaniye Belediyesi tarafından 5 yıl önce hayata geçirilen; Başkan Ali
Ana Sayfa Haberler 21 Ağustos 2024 42 Görüntüleme

Bayrampaşa’da okullar temizleniyor, öğrencilere kırtasiye malzemeleri hediye ediliyor

Diğer yandan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, birinci sınıfa yeni başlayacak öğrencilere kırtasiye malzemeleri içeren paketler hediye edeceklerini duyurdu. Başkan Mutlu, “Ailelerimizin ekonomisine katkıda bulunmak ve ilkokula yeni başlayacak yavrularımızı mutlu etmek için onlara kırtasiye malzemeleri içeren paketleri hediye edeceğiz” dedi.

Yaz tatilinin bitmesine sayılı günler kala Bayrampaşa Belediyesi öğretmen ve öğrencilere tertemiz okul bahçeleri sunmak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Belediye ekipleri tarafından okul bahçelerinde yıkama ve temizlik çalışması gerçekleştiriliyor. Şu ana kadar Hacı İlbey, Nail Reşit, Ahmet Haşim, Vatan, Şair Baki, Uluğbey, Kocatepe, Şakire-Sadi Obdan ve Şair Şinasi ilkokulları ile Hürriyet İmam Hatip, Yahya Kemal, Mustafa Itri, Cevatpaşa ortaokulları ve Rıfat Canayakın Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan çalışmanın yeni eğitim-öğretim yılı (9 Eylül Pazartesi) başlamadan tüm okullarda tamamlanması hedefleniyor. 

ÖĞRENCİLERİN KIRTASİYE MALZEMELERİ BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN

Öğrencilere tertemiz okul bahçeleri hazırlayan Bayrampaşa Belediyesi bir yandan da ilkokula yeni başlayacak minik öğrencilere sürpriz yapmaya hazırlanıyor…  Birinci sınıf öğrencileri için kırtasiye malzemeleri içeren paketler hazırlayan Bayrampaşa Belediyesi, öğrenciler ders başı yaptığında özenle hazırlanan bu paketleri okullarında öğrencilere dağıtacak.

BAŞKAN MUTLU: BAYRAMPAŞA’MIZIN ÇOCUKLARI DA MUTLU OLACAK

Eğitimci kimliği ile tanınan aynı zamanda kendisi de bir öğretmen olan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, “Her şey sevgili çocuklarımız için. Temizlik ve bakım çalışmalarımızla bir yandan öğrencilerimize tertemiz okul bahçeleri sunarken bir yandan da eğitimde fırsat eşitliğinden mahrum kalan sevgili çocuklarımızı ön planda tutarak yuvalar açıyoruz. Şimdi de, ailelerimizin ekonomisine katkıda bulunmak ve ilkokula yeni başlayacak yavrularımızı mutlu etmek için onlara kırtasiye malzemeleri içeren paketleri hediye ediyoruz. Bayrampaşa’mızın çocukları da mutlu olacak” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri