Burhaniye Belediyesi Kaçak Yapılaşmanın Önüne Geçiyor

Burhaniye Belediyesi Kaçak Yapılaşmanın Önüne Geçiyor

Burhaniye Belediyesi kaçak yapıların yıkımına devam ediyor. İlçe genelinde 3194 sayılı İmar Kanunu’na ay
Ana Sayfa Haberler 22 Ağustos 2024 11 Görüntüleme

Aksigorta’dan enerjinin sürdürülebilirliğine tam destek: “Yenilenebilir Enerji Kâr Kaybı Sigortası”

Müşterilerinin beklentilerine yönelik olarak ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam eden Aksigorta, Yenilenebilir Enerji Kâr Kaybı Sigortası ile sürdürülebilir kaynaklardan enerji üreten müşterilerinin yanında oluyor. Doğal afetlerden mekanik arızalara kadar çeşitli sebeplerden kaynaklanan hasarlara bağlı finansal kayıpları kapsayan yeni ürünüyle Aksigorta, sürdürülebilirliği desteklemeye devam ediyor.

 

Yeni nesil sigortacılık anlayışıyla değerli olanı koruma amacıyla hareket eden Aksigorta, bu amaç doğrultusunda yeni ürünlerini de müşterilerine sunmaya devam ediyor. Sürdürülebilirlik ve çevre hassasiyeti doğrultusunda rüzgâr ve güneş enerji santrallerinin doğal afet, yangın ve kâr kaybı gibi risklerine karşı koruma sağlayan “Yenilenebilir Enerji Kâr Kaybı Sigortası” ürününü, yenilenebilir kaynaklardan enerji üreten ve bu enerjiyi kullanan ve kamuya sunan tüm kişi ve kurumlar için geliştiren Aksigorta, sigortalıların enerji satışlarının durmasıyla oluşan finansal kayıplarını karşılıyor. Bunun yanında yıldırım, doğal afetler, fırtına gibi riskleri de kapsamına alan bu teminatla Aksigortalı kurumsal müşterilerinin iş devamlılığını da desteklemiş oluyor.

 

“Sürdürülebilir enerjide müşterimizin iş devamlılığını kontrol altına alıyoruz”

 

Fosil yakıt kullanan enerji santrallerine göre yenilenebilir enerji santralleri iklim değişikliklerinden daha fazla etkilenirken, bu durumun iş sürekliliğini de riske atabileceğini hatırlatan Aksigorta Kurumsal Teknik ve Reasüranstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Deniz Ceylan, bu nedenle Aksigortalılara sağladıkları kâr kaybı teminatı ile kurumların finansal kayıplarını telafi ederek müşterilerinin sürdürülebilirliklerine destek olduklarının da altını çiziyor. 

 

“Aksigorta olarak sürdürülebilir sigortacılığın öncülerinden olma hedefiyle yola çıktık. Bu paralelde rüzgâr ve güneş enerji santrallerinin doğal afet, yangın ve kâr kaybı gibi risklerine karşı koruma sağladığımız Yenilenebilir Enerji Kâr Kaybı Sigortası ürününü hayata geçirdiğimiz için oldukça mutluyuz. Bu ürünümüz ayrıca doğal afetlerden teröre, yangından hırsızlığa kadar geniş bir yelpazedeki hasarlar ve mekanik arızalar nedeniyle yaşanabilecek iş durmalarından kaynaklanan finansal kayıpları kapsıyor” diyen Ceylan, Türkiye’deki toplam güneş enerjisi santrallerinin yüzde 11’ine ve rüzgâr enerjisi santrallerinin de yüzde 8’ine teminat sağlamaktan gurur duyduklarını da sözlerine ekliyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri