Burhaniye Belediyesi Kaçak Yapılaşmanın Önüne Geçiyor

Burhaniye Belediyesi Kaçak Yapılaşmanın Önüne Geçiyor

Burhaniye Belediyesi kaçak yapıların yıkımına devam ediyor. İlçe genelinde 3194 sayılı İmar Kanunu’na ay
Ana Sayfa Kültür & Sanat 22 Ağustos 2024 68 Görüntüleme

HACER ÖZLEM ÇİÇEK’İN YENİ KİTABI ‘ARTIK VAKTİ GELDİ’ RAFLARDA YERİNİ ALDI

Tasavvuf edebiyatının derinliklerine inen bir yolculuğa hazır mısınız? Hacer Özlem Çiçek’in kaleme aldığı ‘Artık Vakti Geldi’, okuyucuyu manevi bir yolculuğa davet ediyor. A7 Kitap logosuyla yayımlanan bu eser, hayatın zorluklarıyla mücadele eden herkesin kendini bulacağı bir hikâyeyi anlatıyor.

‘Artık Vakti Geldi’, doğmadan önce adı konulan, acılar ve zorluklar içinde büyüyen bir kadının hikâyesi. Babaannesini “mürşid” olarak benimseyen bu kadın, hayatın acımasız tarafıyla yüzleşirken dahi umudunu ve Allah’a olan güvenini hiç kaybetmiyor. Her ne kadar canlı canlı mezara konmuş gibi hissetse de zorbalıkların ve nefretin karşısında dimdik durmayı başarıyor.

Kitabın kahramanı, Yaradan’ı menzil olarak belirlediği bu zorlu yolda türlü dikenlerle mücadele eden bir yolcu olarak karşımıza çıkıyor. Ancak bu dikenlerin, güllerin kokusunu almaya engel olmadığını, aksine bu yolculuğun tekâmül süreci olduğunu anlatıyor.

“Tamam” denmeden adım atmayan, “Git” denildiğinde ise yola çıkan bu kadın, kendi içsel yolculuğunda geçmişiyle hesaplaşarak, unuttuklarını hatırlıyor ve yolculuğun sonunda yaşadıklarına farklı bir gözle bakmaya başlıyor. Bu süreç ona, her zorlukla beraber bir kolaylık olduğunu öğretiyor ve bu mesajı okuyucuyla paylaşmak istiyor.

Hacer Özlem Çiçek’in ‘Artık Vakti Geldi’ kitabı, tasavvuf felsefesini derinlemesine keşfetmek isteyenler için kaçırılmayacak bir eser. Bu kitapta sadece kahramanın değil, aynı zamanda kendi yolculuğunuzun da izlerini bulacaksınız.

A7 Kitap imzasıyla raflarda yerini alan ‘Artık Vakti Geldi’, tüm kitapçılarda ve web satış sitelerinde sizleri bekliyor.

Yorumlar

Magazin Haberleri