İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 20 branşta faaliyet gösteren, toplam 1350 amatör spor kulübüne, 61 milyon TL değerinde ekipman dağıtımını başlattı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 20 branşta faaliyet gösteren, toplam 1350 amatör spor kulübüne, 61 milyon TL değerinde ekipman dağıtımını başlattı

Onlar gelişirse, biz, olimpizm ruhuna kavuşmuş oluruz. Onlar gerçek anlamda iyi eğitimler verirse, işte
Ana Sayfa Haberler 23 Ağustos 2024 21 Görüntüleme

Kemer’de turizm tanıtım koordinasyon toplantısı

Kemer Kaymakamı Ahmet Solmaz başkanlığında Kemer Turizm Tanıtım Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. 

Akra Kemer Otel’de düzenlenen toplantıya, Kaymakam Solmaz’ın yanı sıra Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Meclis Üyesi Cansın Efir, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanvekili ve Olympos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü, Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) Başkanı Rıza Sönmez, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, Kemer G-Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Şube Müdürü Halil Boran, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Kemer Temsilcisi Mehmet Çokseyrek, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş, Sürdürülebilir Turizm Uzmanı Işıl Düzgünçınar katıldı. 

 

Toplantıda, Kemer olarak katılım sağlanması planlanan 2024-2025 turizm fuarları, sürdürülebilir turizm, 14. Phaselis Festivali, Liman Caddesi ve esnafı, Kemer bölgesi misafir memnuniyet anketi ve Kemer’de düzenlenecek olan enduro motosiklet yarışları hakkında konuşuldu. 

 

Toplantıda, Sürdürülebilir Turizm Uzmanı Işıl Düzgünçınar, dünyanın en iyi sahilleri arasında yer alan Çıralı’da yaptığı sürdürülebilir turizm ile ilgili çalışmaları anlatan bir sunum gerçekleştirdi. 

 

Bacasız sanayi olarak nitelendirilen turizmi Kemer’de daha fazla geliştirmek amacıyla yurtiçi ve yurtdışı turizm fuarlarına Kemer olarak katılım sağlanması hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, Liman Caddesindeki bazı kötü görüntülerin ortadan kaldırılması için yapılacak olan çalışmalar ve uygulanması planlanan projelerle ilgili de görüşüldü. 

 

Kaymakam Ahmet Solmaz, toplantıda yaptığı konuşmasında, Kemer’de oluşturulan Turizm Komitesinin işleyişi ve amaçları hakkında bilgiler verdi. 

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise tek amaçlarının Kemer’e ve turizme katkı sağlamak olduğunu belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde Kemer’i hak ettiği yere ulaştıracaklarını söyledi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri