Tufan Kayhan’dan yeni single: “Silüet” tüm dijital platformlarda yayında!

Tufan Kayhan’dan yeni single: “Silüet” tüm dijital platformlarda yayında!

ARBA PRODUCTION etiketiyle müzikseverlerle buluşan Tufan Kayhan, dördüncü single albümü olan “Silüet” adl
Ana Sayfa Haberler 23 Ağustos 2024 30 Görüntüleme

Özlem Süer White Koleksiyonu ile Masalsı ve Cesur Siluetler

Cesur ve yapısal yenilikçi siluetler içeren Özlem Süer White Koleksiyonu, gelinlik modasında yeni bir döneme işaret ediyor.

Özlem Süer White Koleksiyonu’nun 2024-2025 Sonbahar-Kış ve 2025 İlkbahar-Yaz öncü sezonu (pre-season) hazır. 2025’e doğru ilerlerken, uçuşan tül katmanları, karmaşık dantel aplikeler, üç boyutlu çiçek detayları, masalsı bir gelinlik arayan romantik gelinler için mükemmel bir büyülü his uyandırıyor. Yapılandırılmış korsajlar, abartılı fırfırlar ve dramatik drapeler, sanatsal bir yetenek ve couture işçiliği ile dramatik olana tutkun, modayı takip eden gelinlere hitap ediyor.

İpek taftalar, belli belirsiz jakar desenli yüzeyler, şifonlarla bir arada bambaşka etkiler yaratmakta. Farklı bir görüntü yakalamak isteyen gelinlerimiz ise pudra ve açık şeftali renk tonlarıyla, sedef etkileri de gelinliklerinde tercih edebilirler. Maksimal formda avangard bir dokunuş yaratmak için ise dev formlarda el yapımı üç boyutlu couture çiçeklerden faydalanılabilir. Şık silüetler, yapılandırılmış kumaşlar ve abartısız detaylar sofistike ve zamansız bir zarafet sergiliyor.

Temiz çizgiler ve çağdaş gelinlik kesimleri, 2025 yılında modern minimalist gelinin estetiğini tanımlayacak. İster tuhaf romantizme, ister modern minimalizme veya görkemli ihtişama çekiliyor olun, her zevke ve kişiliğe uygun bir gelin stili vardır. O halde hayal kurmaya cesaret edin, bireyselliğinizi kucaklayın ve hayallerinizdeki gelinliği giyerek “evet” derken gelin stilinizin parlamasına izin verin.

Künye / Fotoğraf: Doğukan Köse

Manken: Olimpia Ahenk Dourmouchev

Saç-Makyaj: Sabit Akkaya

Yorumlar

Magazin Haberleri