Kemer Belediyespor U16 takımı gol oldu yağdı

Kemer Belediyespor U16 takımı gol oldu yağdı

Kemer Belediyespor U16 takımı, Antalya Kartalspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasından 7-2 galip ayrıl
Ana Sayfa Kültür & Sanat 24 Ağustos 2024 40 Görüntüleme

6. Mudanya Kitap Fuarı’na Tam Not

Mudanya Belediyesi tarafından ekonomik krizin gölgesinde gerçekleştirilen 6. Mudanya Kitap Fuarı, hiçbir stant ücreti ödemeden katılan küçük ve orta ölçekli yayınevlerini memnun etti. Başkan Deniz Dalgıç, “Hem yayınevlerinden hem de kitapseverlerden aldığımız olumlu geri bildirimler, doğru bir karar aldığımızı gösteriyor” dedi.

Mudanya, edebiyat tutkunlarını bir araya getiren 6. Kitap Fuarı’nın ilk gününü büyük bir heyecan ve coşkuyla geride bıraktı. Ekonomik zorlukların gölgesinde düzenlenen fuar, ziyaretçi ve yayınevlerinden tam not aldı.

Fuar alanında yerini alan yayınevleri, zorlu ekonomik koşullara rağmen Mudanya Kitap Fuarı’na katılmaktan son derece memnun olduklarını dile getirdiler. Fuara stant ücreti ödemeden katılan yayınevleri memnuniyetlerini belirterek, “Mudanya Belediyesi’ne bu duyarlı yaklaşımı için teşekkür ederiz. Keşke bütün belediyeler aynısını yapsa ve daha çok okurla buluşabilsek” dediler. Açılış töreninde maketten bir kitabın açılmasını çok beğendiklerini belirten yayınevi temsilcileri, etkinliklerle zenginleşen fuara gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını söylediler.

Fuara katılan kitapseverler de, fuarın sunduğu çeşitlilikten ve samimi ortamdan memnun kaldıklarını dile getirdi. Mudanyalıların yanı sıra çevre illerden de gelen çok sayıda kitapsever, yazarlarla birebir sohbet edebilmenin, imza günlerine katılabilmenin ve yeni kitaplarla tanışmanın mutluluğunu yaşadı.

KÜLTÜRE YATIRIM YAPMAKTAN GURURLUYUZ”
Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, fuarın açılış günündeki yoğun katılımın kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, “Kitapların birleştirici gücünü Mudanya’da hissetmekten büyük gurur duyuyoruz. İlk günkü coşku, önümüzdeki günlerde daha da artarak devam edecek,” dedi. Ekonomik kriz ortamında böylesine düşük bir bütçeyle kitap fuarı düzenleyebilmiş olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Dalgıç, şöyle konuştu: “Zor zamanlardan geçiyoruz ancak kültürel etkinliklerin toplumumuz için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu yıl, fuarı kendi olanaklarımızla organize ederek, yayınevlerine hiçbir stant ücreti yansıtmadan bu organizasyonu gerçekleştirdik. Hem yayınevlerinden hem de kitapseverlerden aldığımız olumlu geri bildirimler, doğru bir karar aldığımızı gösteriyor. Mudanya’nın kültür-sanat hayatına katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

6. Mudanya Kitap Fuarı, 28 Ağustos’a kadar Mütareke Meydanı’nda edebiyatseverlerle buluşmaya, söyleşiler, atölyeler ve konserlerle kültür dolu anlar yaşatmaya devam edecek.

YAYINEVİ TEMSİLCİLERİ MEMNUN

CADI YAYINLARI: Mudanya Kitap Fuarı’na ilk kez katılıyoruz. Belediyenin gösterdiği ilgiden çok memnunuz. Stantlar için bizden para almadı. Keşke bunu bütün belediyeler yapsa… Katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz.

İNDİGO YAYINLARI: Katılım ve etkinlikler çok yoğun. Memnunuz. Belediye Başkanımız stantları bize ücretsiz olarak tahsis ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz.

ALİS YAYINCILIK: Mudanya’nın ilk ve tek yayıneviyiz. Geçen yıl da katılmıştık. Bu yıl dizaynı çok iyi. Etkinliklerle iç içeyiz. Ülkenin ekonomisine göre düşünürsek gayet iyi. Ne yazık ki günümüzde kitap almak insanların ihtiyacının çok altında kalıyor. Belediyenin organizasyonundan çok memnunuz. Açılış konsepti, maket kitabın kapağının açılması çok güzeldi. Belediyeye hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

CEREN YAYINLARI: İlk kez katılıyorum. Katılım, ilgi çok iyi. Düzenleyenlere teşekkür ediyoruz. İlk gün satışlarımız çok iyiydi. Mudanya Belediyesi stantları ve birçok hizmeti de ücretsiz verdi. Çok mutluyuz.

SEL YAYINLARI: Samimi, sıcak, içtenlikli bir fuar. Çok güzel bir açılış yaptık. Satışlarımız çok iyi. Mudanya Belediyesi stant ve kurulumu ücretsiz olarak sağladı. Kitaplarımızı okura ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

DESTEK MEDYA GRUBU: Etkinlikler çok iyi, güzel gidiyor. Sadece süresi kısa. Biraz daha uzun olsa iyi olurdu. Ama genel olarak iyi. Satışlarımız ve kalabalık güzel.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Magazin Haberleri